Sivut

perjantai 11. lokakuuta 2024

Joulutori Putiikilla

 Joulutori Anun Putiikeissa Tampereella!



JOULUTORI 




Anun Putiikkien myymälässä Tampereen Kalevassa pidetään kädentaitajien joulutori. Tervetuloa myymään ja ostoksille!

Putiikilla on varattu joulutori alue marras-joulukuuksi. Alueelta voi varata pöydän tai tuoda oman pöydän tai telineen. Omalla paikalla saa myydä itse tuotteitaan tai jättää tuotteet myyntiin. Myytävät tuotteet tulee olla itse valmistettuja ja niiden valmistamiseen tulee olla lupa- (esim. lisenssituotteet) sekä tekijänoikeusasiat kunnossa. Myytävät tuotteet voivat olla esimerkiksi kortteja, käsintehtyjä koristeita, lahja- ja käyttötavaroita, taidetta, koruja, villasukkia... yksittäisinä myyntipäivinä, jolloin myyjä on itse paikalla, voi myydä myös leivonnaisia tai muita herkkutuotteita. 

Tapahtumaa mainostetaan Facebookissa. Joulutori on avoinna aina kun Anun Putiikitkin on avoinna, vähintään 3 päivänä viikossa + sopimuksen mukaan. Tuotteisiin tulee laittaa selkeät hintalaput sekä mobile pay numero, johon ne maksetaan. Jos sinulla ei ole mobile paytä käytössä, ota ensin yhteyttä Anuun, niin sovitaan käytännöistä. Pöydässä on hyvä olla jotakin tietoa tekijästä. Myytävät tuotteet ovat tekijän vastuulla (tekijänoikeus, varkaus tms). 

Myyntipaikkojen hinnat:

Itse myymässä 5€/pv (mikäli tulet vähintään 10 päivänä tarkistetaan vuokrahintaa). 

Tuot tuotteet myyntiin oma pöytä /teline 40€/kk, koko aika 80€. 

Myynti meidän toimesta 50€/kk, koko aika 100€.  

Myyntipaikka laskutetaan jakson alkaessa. Mikäli tilaa on ja haluaa pidentää myyntiaikaa, uusi jakso laskutetaan jakson alkaessa Mitään provikkaa ei mene ja maksut tulevat suoraan mobile payllä myyjälle.