Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2024

Hintarumba

Tuskin keneltäkään on jäänyt huomaamatta, että yleinen arvonlisäverokanta muuttuu 1.9. ylöspäin tietysti, kuinkas muuten :-) Tämä tarkoittaa hintojen nousua. Moni varmasti miettii, mitä järkeä on nostaa 1€ hintaisen tuotteen hintaa 1,5%. Kyse ei kuitenkaan ole vain siitä, että sen paperin hinta nyt olisikin 1€ jatkossa 1,015€ vaan enemmän siitä työstä, mitä tällainen hintojen muuttaminen aiheuttaa. 
Jokaisen tuotteen hintalappu pitää muuttaa. Verkkokauppa onneksi päivittyy automaattisesti, mutta putiikilla työtä tehdään käsin. Arvaa montako yksittäistä tuotetta, jonka hintalappu pitäisi vaihtaa löytyy askartelutarvikekaupasta? Varmasti hinnoittelen aluksi tuoteryhmittäin, taulukoittain ja pikkuhiljaa yksittäisinä tuotteina. Kalleimmista aloittaen. 

Ei, en aio nostaa hintoja yhtään enempää kuin täytyy. Eli niin verkkokaupassa kuin putiikillakin tulee näkymään hassuja senttihintoja entisten tasaisempien hintojen sijaan. Voi olla, että jotkin poistuvat tuotteet jäävät ilman korotustakin -otan maksun omasta tienestistäni. Jos haluat säästää edes sen pikkuruisen osan, niin käy ostoksilla NYT vielä elokuussa. 
 

 Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, Putiikki Tampereella seuraavan kerran LA 24.8. klo 10-12 ja KE 28.8.klo 14-20. Tervetuloa!


Anun Putiikit 

Sammonkatu 8-10, lh 1

Tampere 

maanantai 19. elokuuta 2024

Kanta-asiakaskortti

 Putiikilla on otettu käyttöön kanta-asiakaskortti. Aina 10€ kertaostoksesta saat leiman ja kun kortissa on 10 leimaa se on 10€ arvoinen lahjakortti käytettäväksi seuraavalla ostoskerralla Putiikilla.

Jos kertaostoksesi summa ylittää 50€ saat 2 leimaa ja 100€ ylittävistä ostoksista saat 4 leimaa. Yhtenä päivänä voi tehdä vain yhden ostoskerran.

Kanta-asiakaskortti on käytössä ainoastaan putiikilla, verkkokauppaan on tulossa oma palkitsemisjärjestelmä. Myöskään tapahtumissa ja messuilla Putiikin ulkopuolella tehdyillä ostoksilla ei voi kerryttää leimoja. 


Tervetuloa ostoksille!

P.s. Putiikin löydät Tampereelta osoitteesta Sammonkatu 8-10 lh1. 



torstai 15. elokuuta 2024

Kauppa auki 21.8.2024

Keskiviikkona 21.8.2024 kauppa auki 14-20. Tule ostoksille tai askartelemaan! 
Kuvassa vellumista tehtyjä korttipohjia/taustoja, näitäkin voit halutessasi askarrella. Mitään pääsymaksua ei mene, saa tuoda omia tarvikkeita tai ostaa tarvittavat paikanpäältä. 
Tervetuloa!



Remontin takia elokuussa vielä epäsäännölliset aukioloajat, mutta koitan pitää keskiviikoista kiinni. Muutoin kauppa on auki sopimuksen mukaan, myös iltaisin ja viikonloppuisin. Laita vain rohkeasti viestiä ja ehdota aikaa! 

tiistai 13. elokuuta 2024

Uusi putiikki avattu!

 Anun Putiikit on muuttanut osoitteeseen Sammonkatu 8-10 lh1, Tampere. Vielä elokuussa putiikki on auki pääasiassa sopimuksen mukaan, koska tilassa tehdään vielä vähän remonttia. Ostoksille pääsee kuitenkin hyvin joustavasti myös iltaisin ja jopa viikonloppuisin. Varsinaiset avajaiset pidetään vähän myöhemmin, kunhan rempat saadaan päätökseen. Laita viestiä ja tervetuloa! 

Tässä muutama video uutuuksista, joita löytyy putiikilta ja verkkokaupasta.