Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

die Scrapperin -lehti

Itävaltalainen die Scrapperin lehti myynnissä Suomessa vain Anun Putiikeissa. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa, huhti- ja lokakuussa. Saksankielinen, mutta kielitaidottomallekin paljon ideoita!  Lehteen pääsee tutustumaan Kangasalan myymälässä tai Intohimona skräppäys -tapahtumassa. Kuvan viime syksyn numerossa myös Xing:n jämäaakkosten hyödyntämisartikkeli.

Lehden normalihinta on 10,90€ + mahdolliset postikulut. Nyt Intohimona skräppäyksessä viikonloppuun asti tai niin kauan kuin varastoa riittää 7€ + mahdolliset postikulut. Tilaukset ja varaukset sähköpostilla anun.putiikit @ gmail.com (ilman välilyöntejä) tai verkkokaupasta http://www.kiinakauppa.fi/ /askartelu.
Voit varata omasi nyt ja maksaa joko etukäteen tilille tai käteisellä Intohimona skräppäyksessä tai noudettaessa Kangasalan myymälässä. Nyt myynnissä viime kevään numeroa sekä viime syksyn numeroa.

Lehden kotisivu, jolta löytyy myös ladattavia juttuja lehteen liittyen: http://die-scrapperin.at/
Seuraava lehti ilmestyy 15.4. ja jos tilaat sen ennakkoon /15.3. mennessä saat sen hintaan 8,90€ (+mahdolliset postikulut). 15.3. jälkeen hinta on 10,90€.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti