Sivut

torstai 5. toukokuuta 2011

Tapahtumat

Hei taas!

Ajattelin tännekin laittaa tiedoksi, että tulen tavaroitteni kanssa ihan mielelläni kaikenlaisiin askartelutapahtumiin tai kokoontumisiin-tietysti aina pitää miettiä matkan järkevyys, ihan Rovaniemelle en lähde, jos paikalle on tulossa 3 ihmistä ja minulla ei muuten ole asiaa Rovaniemelle, mutta muutoin kyllä. :-) Kun sopivasti sattuu, niin aina johonkin väliin saadaan sopimaan reissua. Tai onhan niitä muitakin vaihtoehtoja! Joten ota rohkeasti yhteyttä, jos toivoisit näkeväsi tuotteitani jossain tapahtumassa. Myös pienemmät huomioidaan! :-)

Kesällä Kemiön- ja Turun seudulla olen viikonloppupainotteisesti helpostikin tulossa, Ylivieskan seudulla voin "aina" sukuloida... Myös järkihintaisista messuista, tapahtumista, markkinoista yms voi minulle vinkata.

Tai jos haluat järjestää askartelutapahtuman koulussa, työpaikalla, harrastuspiirissä, kotona... niin ota yhteyttä. Tapahtuma voi olla kurssi (maksullinen) tai sitten tilanteesta riippuen myyntityyppinen tai tarvittaessa ohjattava, jolloin pääpaino on sillä, että tavarat ovat esillä, kiinnostuneet voivat ostaa tai tehdä.

Myös lasten askartelusynttärit onnistuvat!

Ota yhteyttä suunnitellaan yhdessä juuri Sinulle sopiva juttu!

Tapahtumaterkuin,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti