Sivut

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Askarteluristeily, uutuuksia,

Hei kaikki!

Askarteluristeilyn järjestelyt jatkuvat, nyt mukaan on saatu jo 2 tukholmalaiskauppaa -jotka ovat luvanneet mukaanlähtijöille alennuksia tai muuta kivaa, kun poikkeamme kaupoissa. :-) Lisääkin varmasti on tulossa! Näistä lisää, kun saamme sopimukset kuntoon! Jos tiedät Tukholmassa jonkin -ei niin perinteisen- askartelukaupan, niin voit laittaa linkkivinkkiä tännepäin. Erityisesti itse olen etsiskellyt nauha/nappikauppaa, tuloksetta. Tai jokin "vanha" sekatavarapuoti, mistä löytää mitä ihmeellisimpiä tarvikkeita. Vinkkejä vastaanotetaan! anun.putiikit @ gmail.com (ilman välilyöntejä)
Risteilyn hintatietoja ja sisältöä on viimeksi tänään muokattu ja lopullinen muoto lienee valmis vielä tällä viikolla -ja sitten päästään ilmoittautumaan! :-) Odotan jo todella innolla tätä reissua.

Uuttakin on tullut ja tulossa, tänään tuli paketti ihastuttavia kimallenauhoja, joita verkkokaupassa tapahtumissa on ollut aiemmin myynnissä kuvan väreissä, nyt näiden värien lisäksi myynnissä mm. kirkaspunainen, harmaa, vanha roosa ja aiempaa vaaleamman punainen. Metrihinta 1€, 25m rullat pyydä tarjous! Nauhoja on nyt varastossa yhdet 25m rullat kutakin, isommissa määrissä toimitusaika on 1-2vkoa.  


Tullissa odottaa paketti uusia skräppäyskartonkeja, kukkia, perhosia ja Kiina-aiheisia papereita. Kuvia niistä laitetaan mahdollisimman pian näytille tänne sekä verkkokauppaan.


Olin jo päättänyt luopua DCWV:n kartongeista lehtiöinä sekä irtopapereina. Mutta parissa viimeisessä myyntitapahtumassa niitä on mennyt kaupaksi todella hyvin ja niitä on kysytty. Toivoisin teiltä nyt kommenttia joko tähän blogikirjoitukseen tai facebookryhmän vastaavaan kyselyyn, ovatko ne sellaisia papereita, jotka kannattaa valikoimissa pitää, vai ei.

Tuotetoiveita ja ideoita voi toki aina muutenkin laittaa tulemaan, samoin kuin tietoa tapahtumista -lähellä ja vähän kauempanakin.

Kevätterveisin,
Anu

2 kommenttia:

 1. Hei,
  En tiedä minkä merkkinen oli se ihana pisarapaperi (PI34PV008) mitä ostin leimailutaivaasta.. Mutta se kävi mainiosti yksiin uuden leimasimeni kanssa... http://zirkonella.blogspot.com/2012/02/lits-lats-onnea.html Kiitos paljon ja mukavaa kevään odotusta.

  VastaaPoista
 2. Hei Minna!
  Koodista päätellen se on 4heures37 -valmistajan paperi. Kiva kortti! Ja tosiaan sopivat yhteen!
  Anu

  VastaaPoista