Sivut

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Matka

Heipä hei!

Mistä maasta kaipaat skräppäys- tai korttimateriaaleja? Teksitkö matka-albumin matkastasi, mutta sopivat paperit ja koristeet puuttuvat? Vai haaveiletko asuvasi jossakin toisessa maassa ja kaipaat materiaaleja tähän?  Olisivatko yleismatkustusaiheiset materiaalit sittenkin mieleesi enemmän? Pitäisikö tekstien olla suomeksi? Entä kelpaisivatko myös englanninkieliset (esim. maan nimet)? Tai haluaisitko koristeet valmiina, vai sellaisina, että niitä voi hieman tuunata omaan suuntaan?

Kommentoi tätä postausta kertomalla mitä matkailuaiheisia juttuja kaipailet ja osallistut samalla pienen matkailuaiheisen setin arvontaan. Osallistumisaikaa on 31.7. saakka! Voittaja arvotaan 1.8. osallistuneiden joukosta. Osallistua voi myös facebookissa.

18 kommenttia:

 1. Itse tykkään semmoisista neutraaleista koristeista, kuten matkalaukut ja lentokoneet jne. Niistäkin semmoset ajattomat mallit, tai retrot, sopii paremmin ajatusmaailmaan. Tai sitten semmoset viitteelliset, niinkuin vaikka ruorit ja tienviitat. En varsinaisesti osaa edes ajatella,että Saksan reissun sivuja koristaisi saksalaisaiheet :)

  VastaaPoista
 2. Tekstejä itse käyttäisin varmaan vähemmän. Koristeista pitäisin retrotyylistä tai vintagesta - tarroja tai pahvia (ei kovin kiiltävää tai muovisen oloista).. Kulkuvälineitä, matkalippuja, vanhoja kulkuvälineitä (siis höyryjunia, kuumailmapalloja, polkupyöriä jne). Vanhat bensa-asemat, jne.

  VastaaPoista
 3. Suomesta kun en muualla reissaa :D

  VastaaPoista
 4. Jotain USA:n liittyvää.Lapset siellä lomalla.En osaa oikein sanoa minkälaista sen pitäisi olla. Siellä kun on niin paljon kaikkea.
  "Lemmenlaivallakin" risteilevät,siinäkin yksi aihe.
  Joku skräppisivu varmaan tulee tehtyä, tai useampikin :)

  VastaaPoista
 5. Kohdeneutraalit koristeet ovat varmoja, koska niitä voi käyttää muutenkin kuin vain matka-albumeissa ja sivuissa. Retro ja vintagejutut toimii, samoin kartat. Lentokoneet, matkalaukut ja kamerat myös.

  VastaaPoista
 6. Yleismatkailuaiheisia juttuja joo. Jos tekstiä niin suomi olisi mahtijuttu :) Matkaliput, kuumailmapallot, polkupyörät, kartat, lentokoneet ja kamerat kuulostavat hyvältä! Ja joo ei mitään muovisen oloista tai liian söpöä. Postiaiheiset jutut kiinnostais kans. Ja nuolet...

  VastaaPoista
 7. Komppailen edellisiä kommentoijia; pahviset koristeet postimerkeistä, kameroista, lentokoneista jne. kuulostaa tosi hyvältä! :)

  Ja sitten jotain Isoon-Britanniaan liittyvää :D

  VastaaPoista
 8. Suomeen liittyvät jutut olis must! Ja suomeksi tietty. :) Tain Afrikkaan, Namibiaan. ;)

  Lisäksi kaikki matkaliput yms on kivoja.

  VastaaPoista
 9. Suomiaiheiset ois minustakin todella hyviä. Ja mm. erilaiset liput, postimerkit, tekstit, kartat. Muualla kun ei tule reissattua.

  VastaaPoista
 10. Itse tykkään englanninkielisistä teksteistä, jostain syystä. Englanti muutenkin kiinnostaisi kohteena. KOristemateriaaleja olisi kiva itse hiukan tuunata!

  VastaaPoista
 11. Italian kielisiä tekstejä sekä aiheita Italian kartta ersim.viiniköynnös ym.Ja Usaan liittyvät kun tyttö puuhailee niistä itteleen.
  Vintage ja retrotyyliset teksti ja kuvalaatat.

  VastaaPoista
 12. Minulle sopisi englanninkieliset tekstit. Kohteena kiinnostavimmat olisi Englanti ja Italia....

  VastaaPoista
 13. Ulkomailla asuvana Suomi-aiheiset jutut olisivat kivoja, monia samoja juttuja tuli mieleen kuin ylläolevilla kommentoijilla. Myös ns. maailmanlaajuiset teemat, esim. kartat ja matkaliput, kiinnostavat.

  VastaaPoista
 14. Melko samoilla linjoilla, eli Suomi-aiheisia ja sitten ei-niin-kohteeseen sidottuja: tienviittoja, karttoja, matkalippuja, kulkuvälineisiin liittyviä juttuja...

  Ja sitten tietty kiinnostaa Euroopan kohteet: Saksa, Italia, Itävalta, Sveitsi, Unkari...

  VastaaPoista
 15. Kaikki käy tai ainakin melkein:) Portugali/Madeira ja Kreikka maina, karttoja, postimerkkejä....kaikenlaista pientä kivaa! Tekstit mieluummin suomeksi.

  VastaaPoista
 16. Pitäisi tehdä viime matkasta matka-albumi. Kävimme Dubrovnikissa, Kroatiassa reilu kuukausi sitten. Matkapäiväkirja on puhtaaksikirjoitusta vaille, kuvia, karttoja yms. sälää löytyy, mutta vielä ei ole ideaa, miten albumin toteuttaisin.

  VastaaPoista
 17. Kivoja kommentteja tähän asti :-) Ja jatkossa varmasti myös toteuttamisen arvoisia juttuja paljon! Osallistua voi vielä viikon verran!

  VastaaPoista
 18. Naapurimaan Ruotsin, tekstillä ja maailman matkaajille karttoja, historian tyyliin.

  VastaaPoista