Sivut

torstai 25. huhtikuuta 2013

Sannan DT-töitä, ei pöllömpää

Sannalta tuli monenlaista kivaa pöllö- ja pallo- teemalla.


Kokeilin, saisiko suuresta aikan pientä, eli kuinka hyvin skräppipaperit toimivat ATC:issa, joiden koko on 2,5 x 3,5 tuumaa. 4Heures37:n pöllöpaperista saakin leikattua irti monen monta pöllöä pikkuprojekteihin! Kaikki paperit ovat samalta valmistajalta ja Anun Putiikeista, kuten myös kukkanauha, pitsinpala ja pilvi-chipboard-kuvio. Korttien nimet ovat "Huhuu", "Ei pöllömpää", ja "P".

Samoilla papereilla päällystelin myös kaksipuolisen teipin hylsyn rasiaksi. Kyljessä oleva kiemurakuvio on tehty Spellbindersin stanssilla, jota myös saa Anun Putiikeista. Samasta paikasta ovat kannessa käytetyt stanssi, pitsi, napit, leipurinnaru ja pikkukortti, johon liimasin myöskin skräppipaperista irtileikatun pöllön. Rasiaan voi laittaa pienen lahjan ja korttiin kirjoittaa lahjan saajan nimen. Rasian kannen ja pohjan vahvikkeena on muropaketista leikattua kartonkia.
Samoilla papereilla päällystelin myös kaksipuolisen teipin hylsyn rasiaksi. Kyljessä oleva kiemurakuvio on tehty Spellbindersin stanssilla, jota myös saa Anun Putiikeista. Samasta paikasta ovat kannessa käytetyt stanssi, pitsi, napit, leipurinnaru ja pikkukortti, johon liimasin myöskin skräppipaperista irtileikatun pöllön. Rasiaan voi laittaa pienen lahjan ja korttiin kirjoittaa lahjan saajan nimen. Rasian kannen ja pohjan vahvikkeena on muropaketista leikattua kartonkia.Tein koulunalottajaiskortin ja samaa sarjaa kynäpurkin tavallisesta pestystä säilyketölkistä. Kaikki muu materiaali on Anun putiikeista paitsi tölkki, korttipohja, silmät, Stickles-kimalleliima kukassa ja kuviosakset. Pöllöjen osat on leikattu kuviopapereista ja ne on kiinnitetty paikoilleen rullana myytävällä kohotarralla, jota myös saa Anun putiikeista.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti