Sivut

maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kimalleliimaa!

Nyt alkaa haaste Kimalleliimaa!

Haasteeseen voi osallistua kuka tahansa, minkälaisella työllä tahansa, kunhan työssä on käytetty kimalleliimaa -jotenkin näkyvästi. Onko kimalleliima koristeena, lisäjujuna, vai peräti pääosassa, sen päätät sinä.

Työ voi olla aiemmin tehty tai upouusi, vartavasten haasteeseen tehty tai jo aiemmin jossakin esillä ollut. Kunhan työ on omasi.

Lähetä mahdollisimman hyvä kuva/kuvia ja lyhyt selostus kuinka ja missä olet kimalleliimaa käyttänyt osoitteeseen anun.putiikit@gmail.com Julkaisemme kuvat täällä blogissa -yleisöäänestyksen merkeissä. Tästä syystä, kerro myös minkä nimen tai nimimerkin haluat blogissa näkyvän. Laita otsikoksi kimalleliima-haaste!

Valitsemme voittajaksi mielestämme inspiroivimman työn. Työn tekijä saa 10 pulloa Stickles kimalleliimaa -vapaavalintaisissa väreissä. Yleisöäänestyksen voittaja saa 2 pulloa kimalleliimaa ja kaikkien äänestykseen osallistuneiden kesken arvomme myös 2 pulloa yhdelle onnekkaalle.

Vaikka olisit osallistunut työllä kisaan saat silti äänestää -itseäsi tai muuta.

Haasteen tekoon on aikaa heinäkuu 2013, äänestettävät työt julkaistaan 1.8. ja äänestysaikaa on 5.8. saakka. Voittajat julkaistaan 6.8.

Inspiroivaa heinäkuuta!


Ps. Yksi askartelija voi osallistua niin monella työllä kuin haluaa! ;-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti