Sivut

perjantai 29. marraskuuta 2013

Verkkokaupan joulunavaustarjous!

Hei!
Joulu on ihan pian ovella, joten NYT kannattaa hyödyntää myymälän ja verkkokaupan tarjoukset.

Myymälässä on monenmoista lahjatavaraa roimasti alennetuin hinnoin, paljon -50%, osa ota 2 maksa 1, -30% jne. Kivoja lahjoja niin aikuisille kuin lapsillekin, isompia ja pienempiä. 7.12. vietetään myymälässä ja saman katon alla olevissa muissa yrityksissä joulumyyjäisiä ja silloin tarjolla on paljon tsekkiläisiä lasisia kuusenkoristeita puoleen hintaan! Näitä on vain harvoin tarjolla, nyt kannattaa hyödyntää tämä tilaisuus! Koristeet ovat suupuhallettuja, käsinmaalattuja, todella kauniita ja ainutlaatuisia. Tuolloin voi olla muitakin extra-tarjouksia.

Myymälässä ei ole askartelutarvikkeita juurikaan alennuksella, joten ne kannattaa tilata nyt verkkokaupasta! 7.12. saakka kaikki -25% kun tilauksen loppusumma ylittää 20€ !  Alennuksen saat koodilla QJAGF0, koodi kirjoitetaan henkilötietojen jälkeen, juuri ennen maksamista. Kone laskee summan automaattisesti. Tarjous päättyy 7.12. kun kellossa viisarit liikkuvat 23.59 sekuntinkaan eteenpäin, joten älä jätä tilaustasi viime tippaan!

Jos haluat poiketa myymälässä ja yhdistää tilauksesi alennettuun hintaan ostoksiisi myymälässä, valitse ennakkomaksu maksutavaksi, nouto toimitustavaksi ja kirjoita lisätietoja kohtaan, että haluat maksaa kaiken kerralla.

Lahjakortti -arvonta käynnistyy myös nyt. Blogissa ja facebookissa on postaus arvonnasta. Jakamalla niitä saat arvan (eli jos jaat molemmat saat kaksi arpaa). Kerro jakamisesta kommentoimalla tätä postausta. Tekemällä tilauksen verkkokaupasta saat yhden arvan. Ja täyttämällä myymälässä kupongin saat vielä yhden arvan. Eli kaikenkaikkiaan yhden henkilön on periaatteessa mahdollisuus saada 4 arpaa. Arvomme 10€ lahjakortin kaikkien arpoja saaneiden kesken. Kun arpoja on saatu vähintään 50kpl, arvomme toisen lahjakortin, jonka arvo on 20€. Kun arpoja on saatu 100kpl, arvomme yhteensä 3 lahjakorttia 10€, 20€ ja 20€. Jne. Seuraa blogia www.anunputiikit.blogspot.fi tai sivuamme facebookissa. Arpojen keräily alkaa NYT.

Tervetuloa ostoksille myymälään tai verkkokauppaan!

Jouluterveisin, Anu

Myymälä: Kangasalantie 960, Kangasala, avoinna ark. 10-18 la 10-15.
www.anunputiikit.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti