Sivut

tiistai 26. elokuuta 2014

Ostospassi, kerää leimoja saat lahjakortin!


Anun Putiikeissa otetaan käyttöön ostospassi. Kerää 10 leimaa passiin ja se on sinulle 10€ arvoinen lahjakortti Anun Putiikkeihin!

Leimoja saat tekemällä ostoksia myymälässä, tapahtumissa, ja messuilla. Verkkokaupassa on samanlainen systeemi, mutta siitä tarkemmin myöhemmin.  Jokaisesta vähintään 10€ kertaostoksesta saat 1 leiman. Jos kertaostosten loppusumma ylittää 50€ saat 2 leimaa. Yli 100€ kertaostoksista saat 4 leimaa. Kun passi on täynnä, se on automaattisesti 10€ arvoinen lahjakortti Anun Putiikkeihin. Myymälässä, tapahtumissa ja messuilla saat passin mukaasi ja sinä säilytät sitä. Leimoja voit kerätä vaikka kuinka kauan, mutta lahjakortti on voimassa 6kk  saantipäivästä. Jos palautat käytetyn lahjakortin myymälään nimelläsi ja yhteystiedoilla (sposti, puhelin) varustettuna, osallistut arvontaan. Arvonnassa palkintona tuotteita tai lahjakortteja.

Verkkokaupassa on käytössä muuten sama systeemi, mutta passi on virtuaalinen. Eli teet ostoksia verkkokaupassa normaalisti, saat paketti lähetetty viestin mukana viestin siitä, montako leimaa sinulla sillä hetkellä on. Jokaisesta vähintään 10€ kertaostoksesta saat 1 leiman. Jos kertaostosten loppusumma ylittää 50€ saat 2 leimaa. Yli 100€ kertaostoksista saat 4 leimaa. Kun passi on täynnä, se on automaattisesti 10€ arvoinen lahjakortti Anun Putiikkeihin. Kun 10 leimaa on täynnä, sinulla on käytettävissä 10€ seuraavan tilauksen yhteydessä. Leimoja voit kerätä vaikka kuinka kauan, mutta lahjakortti on voimassa 6kk  saantipäivästä. Jos haluat osallistua ostospassiarvontoihin täydellä ostospassillasi, kerro tästä tilauksen lisätietoja kohdassa.

Periaatteessa passit ovat erillisiä, eikä niitä voi yhdistää, mutta mahdollisuuksien mukaan  yhdistämme niitä tiettyjen tietojen perusteella. Joskus messuilla (esim. Tampereen kädentaitomessut) voi olla kiire, joten et voi luottaa siihen, että pystymme tekemään tarvittavat tarkistukset heti. Ja varsinkin tilanteessa jossa haluaisit myöhemmin käyttää lahjakortin, voi yhdistämisessä olla ongelmia. Teemme kuitenkin parhaamme tässäkin asiassa!

Myymälästä kortit löytyvät keskiviikkona 27.8. klo 10 alkaen. Verkkokaupassa ostospassin saa heti. Verkkokaupassa toimituskulut 0€ toistaiseksi. Ainoastaan kotiin toimitettava paketti on maksullinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti