Sivut

sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syyskuun ostoksista etuja lokakuulle!

Syyskuu alkaa pikkuhiljaa päättymään, mutta nyt on vielä loistava mahdollisuus tehdä tilaus ja saada lokakuulle itselle ja viidelle kaverille -25% alennuskoodi! Toimituskulut ovat toistaiseksi 0€!

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassa. Kunhan se on tehty syyskuun puolella (vaikka ennakkomaksu maksettaisiin lokakuun alkupäivinä) ja tilauksen loppusumma on vähintään 20€, niin saat itsellesi ja 5 kaverille henkilökohtaisen alekoodin, jolla saa lokakuussa -25% yli 20€ arvoisista tilauksista! Nyt vaikka kimppatilaus kehiin kaverin kanssa, ja saatte molemmat 3 koodia, jotka voitte käyttää itse tai antaa kavereille. Yksi koodi on voimassa 6 ostoskertaa.

Koodi toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, josta tilaus on tehty ja koodin saajan "velvollisuudeksi" jää koodin jakaminen. Voit vaikka pistää arvonnan pystyyn blogissasi! Koodi on voimassa koko lokakuun ajan. Koodi lisätään tilauksen loppuvaiheessa sille varattuun kenttään, jolloin verkkokauppaohjelma laskee alennuksen automaattisesti. Tilauksen arvon ennen alennusta tulee olla vähintään 20€, jotta koodi aktivoituu. 

Tervetuloa ostoksille! http://anunputiikit.valmiskauppa.fi tai www.anunputiikit.fi

Mukavaa syksyn jatkoa,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti