Sivut

torstai 23. lokakuuta 2014

Tienaa ostoksillasi!

Syyskuun lopulla ollut kampanja saa nyt jatkoa. Lokakuunkin loppu häämöttää viikon päässä, joten  nyt on vielä loistava mahdollisuus tehdä tilaus ja saada lokakuulle itselle ja viidelle kaverille -25% alennuskoodi! Toimituskulut ovat toistaiseksi 0€!

Tee tilaus normaalisti verkkokaupassa. Kunhan se on tehty lokakuun puolella (vaikka ennakkomaksu maksettaisiin maraskuun alkupäivinä) ja tilauksen loppusumma on vähintään 30€, niin saat itsellesi ja 5 kaverille henkilökohtaisen alekoodin, jolla saa marraskuussa -25% yli 20€ arvoisista tilauksista! Nyt vaikka kimppatilaus kehiin kaverin kanssa, ja saatte molemmat 3 koodia, jotka voitte käyttää itse tai antaa kavereille. Yksi koodi on voimassa 6 ostoskertaa.

Koodi toimitetaan siihen sähköpostiosoitteeseen, josta tilaus on tehty ja koodin saajan "velvollisuudeksi" jää koodin jakaminen. Voit vaikka pistää arvonnan pystyyn blogissasi! Koodi on voimassa koko maraskuun ajan. Koodi lisätään tilauksen loppuvaiheessa sille varattuun kenttään, jolloin verkkokauppaohjelma laskee alennuksen automaattisesti. Tilauksen arvon ennen alennusta tulee olla vähintään 20€, jotta koodi aktivoituu. 

Tervetuloa ostoksille! http://anunputiikit.valmiskauppa.fi tai www.anunputiikit.fi

Mukavaa syksyn jatkoa,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti