Sivut

torstai 18. joulukuuta 2014

Viime hetken lahjoja ja joulunodotusta

 Heipä hei!


Lauantaina 20.12. vietämme kaikkien kolmen yrityksen voimin yhteistä lahjalauantaita. Anun Putiikkien myymälä, kahvila ja kirppis ovat auki 10-15.

Kaffila Pikonpuodissa voit herkuttelun lomassa koristella piparin tai pari, materiaalimaksu. Riisipuuroa löytyy torstaista alkaen tuotevalikoimasta. Joulupukki seikkailee yrityksissämme, Kirppiksen Pikolliini-osastolta löydät ihania kädentaitajien lahjoja pukinkonttiin ja Anun Putiikeissa voi askarrella joulukoristeita, kuusenkoristeita tai pöydälle pieniä kuusia, materiaalimaksu alk. 1 € Anun Putiikeissa paljon lahjaksi sopivia tuotteita tasarahatarjouksin, ja esim. kaikki skräppipaperit -50%!
Lisäksi meillä on lauantaina paketointipalvelu, meiltä ostetut lahjat paketoimme ilmaiseksi, muualtaostetuista perimme materiaalimaksun 1-2€/paketti.Verkkokaupassa lahjakorttiarvonta: kaikki 15.-31.12 tulleet tilaukset osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on tehdyn tilauksen arvoinen lahjakortti! Eli jos teet 15€ arvoisen tilauksen ja onnetar suosii Sinua, palkintosi on 15€ arvoinen lahjakortti!
anunputiikit.valmiskauppa.fi


Tervetuloa!

Anun Putiikit, Kangasalantie 960, Kangasala  


Hyvää ja rauhallista joulua, sekä onnea vuodelle 2015
toivoo Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti