Sivut

torstai 30. huhtikuuta 2015

Askarteluviikonloppu Sn@p

Tunnetko jo Sn@p:in? Perusidea tässä on ihan sama kuin Project Lifessakin, josta Minna kirjoitti blogissaan Kansioita, muovitaskuja, joissa on erilaisia "pikkutaskuja", kaikenlaisia pieniä askartelukortteja, koristeita ja ideoita. Askartelupirtillä Milla piti kurssin aiheesta, ja hienoja juttuja tehtiin sielläkin. Tässä kuva Millan mallisivusta, kuvilla tapahtumaan liittyen:
Nyt ennakkotilausmahdollisuus kansioista, tässä kuvat, laita sähköpostia anun.putiikit@gmail.com kerro minkä värin haluat:

Värit siis turkoosi, vaaleanpunainen, musta, vihreä, ruskea ja punainen


Ennakkotarjous 30€/kpl, norm. 34€. Kansio sisältää 10 muovitaskua, joissa erilaisia pikkutaskuja. Halutessasi ne voi vaihtaa tavallisiin 12" taskuihin. Jolloin albumi sopii tavalliseksi skräppäysalbumiksi.

Kansiot tulevat toukokuun aikana.

Tarjouksessa myös lisätaskut, norm. 9,50€/10kpl pakkaus, nyt 8€/pakkaus. Valitse verkkokaupasta haluamasi. Jos tilaat kansion ennakkoon, kirjoita sähköpostiin mitkä taskut haluat. Hinta tällöin tämä sama. Ja tilaus toimitetaan kerralla.
Jos tilaat vain taskuja, tee tilaus normaalisti verkkokaupassa. Valitse maksutavaksi ennakkomaksu ja odota korjattua tilausvahvistusta. Valitse mieleinen toimitustapa (posti/nouto). Korjaamme tilausvahvistuksia mahdollisimman nopeasti tilauksen saapumisesta, mutta välillä mekin syömme ja nukumme ;-)
Kun saat korjatun tilausvahvistuksen (jos sitä ei kuulu 24h sisällä tilauksestasi, tarkista roskakori, jos sieltäkään ei löydy, niin laita meille viestiä), maksa tilausvahvistuksessa näkyvillä maksutiedoilla. Tilaus on maksettava viimeistään 10.5. Mikäli tarvitset enemmän maksuaikaa, ota yhteyttä sähköpostitse.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti