Sivut

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Ennakkotilausmahdollisuus verkkokaupassa

Nyt on hyvä mahdollisuus tilata ennakkoon (ja varmistaa tietyn tuotteen saanti)! Verkkokaupasta löytyy etusivulta vasemmasta laidasta tuoteryhmä ennakkotilaus heinäkuu 2015.

Tämän tuoteryhmän tuotteet ovat tilattavissa ennakkoon, 7.7. saakka. Tilausten perusteella tilataan tuotteita tietty määrä, tuotteen maksaneet ja etukäteen varanneet (ennakkomaksu maksettava ennen tuotteen postitusta), saavat tuotteen varmasti, muut jos niitä riittää. Eli tilaamalla varmistat omasi.
Voit tilata samalla myös muita tuotteita, jos tilaat ja maksat tilatessasi, postitetaan heti postitettavat tuotteet heti, ennakkotilaustuotteet kun ne saapuvat -yksillä postikuluilla.

Ennakkomaksuvaihtoehdossa tuotteet postitetaan sen jälkeen kun maksusuoritus näkyy meillä.
Jos jotakin tuotetta ei tilata ennakkoon yhtään, voi olla, että sitä ei valikoimiin tule, joten kannattaa varmistaa saatavuus tilaamalla!Jos sinulla on etsinnässä tuote, jota et ole löytänyt, niin laita tiedustelua, katsotaan, mitä löytyy ja mitä asialle on tehtävissä. Nyt on hyvä hetki tilata myös erikoisjuttuja itselle! ;-)Tervetuloa ostoksille!

 Ps. Myymälä on heinäkuussa avoinna ainoastaan sopimuksen mukaan. La 4.7. avoinna 14-16. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti