Sivut

tiistai 3. toukokuuta 2016

Mikä ihmeen Planner-askartelu osa 3

Ja vielä Saran ajatuksia aiheesta. Joko sinulla on oma kalenteri tai planner?Moikka!

Nimeni on Sara ja olen ollut kalenteri ”hullu” kohta vuoden verran.
Kalentereihin, ja etenkin niiden koristeluun, törmäsin ensimmäisen kerran noin vuosi sitten Instagramin kautta ja sen jälkeen olen ollut koukussa! Ensimmäinen kalenterini, Webster`s Pages Color Crush, kotiutui kesäkuussa 2015 ja sittemmin kalenteriperheeni on kasvanut kahdella muulla kalenterilla; A5 kokoisella Carpe Diem kalenterilla sekä uusin tulokas personal kokoinen KikkiK.
Seuraavassa minulle tärkeimpiä asioita kalenterien koristelussa:

Kaikkein tärkein on tietenkin se kalenteri mitä koristellaan. Kuvassa alimpana Carpe Diem, seuraavaksi Webster´s Pages Color Crush ja ylimpänä KikkiK.


 

Jollainhan sinne kalenteriin on myös kirjoitettava, vai kuinka? Minun suosikkini tällä hetkellä ovat kuvassa olevat erinäiset huomiokynät, Pilotin Frixion (sekä tuossa mustassa ns. normaalissa Frixionissa että vasemmalla olevissa huomiokynissä on se hyvä puoli, että ne voi kynän toisella päällä pyyhkiä pois), Zebra Mildlinerit ja aivan ihanat Pemgemsin mustekynät. On tärkeää, ainakin omasta mielestäni, että kynä ei vuoda paperin läpi.
Itselleni ehkä rakkain kalenterin koristelu ”väline” on washi-teippi. Niitä löytyy niin paljon erilaisia, jokaiseen makuun on jotakin. Melkeinpä joka kerran kun koristelen kalenteriviikkoa, löytyy aukeamalta washia jossain muodossa!

 Washi-teipin lisäksi käytän koristeluissa tarroja (en kuitenkaan pidä aivan täyteen ahdetuista aukeamista, teksteille pitää jäädä tilaa) ja koristeltuja klemmareita. Klemmareita on myös helppo koristella itse esimerkiksi silkkinauhalla tms. Välillä meinaa hieman ”mopo lähteä käsistä” kun ryhdyn askartelemaan klemmareita, niiden tekemistä kun ei voi lopettaa! Klemmareita löytyy kotoa siis aikamoinen kasa, iso osa myös ostettuja erilaisista nettikaupoista. Tarrojakin on aikamoinen määrä, mutta niitähän ei voi koskaan olla liikaa, vai kuinka? ;)Kalentereihin, etenkin rengaskalentereihin, voi myös askarella sisälle taskuja, pussukoita yms. missä voi säilyttää kaikenlaisia irtolehtisiä, kuitteja jne.  Ensimmäiseen kalenteriini askartelin minigrip pussista pienen taskun, kartongistakin saa loistavia taskuja!

 
Tässä muutamia kuvia valmiista koristeluistani:
Seuraamiani kalenteriaiheisia Instagram käyttäjiä, blogeja:
-          PlannerloversFinland (https://plannerloversfinland.wordpress.com/)
-          Scrapbookwerkstatt (https://www.instagram.com/scrapbookwerkstatt/)
-          The1407planners (https://www.instagram.com/the1407planners/)
-          Whatshewas (https://www.instagram.com/whatshewas/)
-          Heidisplanner (https://www.instagram.com/heidisplanner/)
-          Vintage glam studio (http://www.vintageglamstudio.com/)
-          Linouspots (https://www.instagram.com/linouspots/)
-          Kreativzwerg (https://www.instagram.com/kreativzwerg/)
Terveisin,
Sara (IG: Wooleyskein)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti