Sivut

tiistai 7. kesäkuuta 2016

Laura & tarrat -planner-huumaa

Heippa vaan!
Täällä kirjoittelee Laura, tarra-addikti planneriharrastaja.
Käytän kaikenlaisia tarroja ja tykkään niitä läiskiä joka puolelle fiiliksen mukaan.
Sanoisin, että tyylini on koristeellinen, mutta kuitenkin tilaa kirjoittaa pitää olla, koska lapsipeheessä menoja riittää.


 
 
 
 
 
 
Kuvissa näkyvä kalenteri on KikkiK Large eli A5 kokoinen. Ihan loistava koko kiireiseen arkeen, koska tilaa on paljon!
Suosittelen A5 kokoa jos tykkää kovin leikkiä tarroilla, teipeillä ja kuvilla tai kirjoittaa enemmänkin sivuille. :)
Omassa plannerissani käytän kahdenlaisia sivuja, kuukausinäkymää ja viikkonäkymää.

Aloitetaan kuukausinäkymästä:Numerotarrat eivät olleet Anun lähettämässä paketissa, ne kaivoin omista kätköistä. Muuten kaikki on Anulta.
Mä tykkään pitää kuukausinäkymän simppelinä ja sinne täytänkin vain rahapäivät, tärkeimmät laskut ja menot.
Aukeamalta on helppo nopealla vilkaisulla nähdä mitä on tulevalla viikolla ja tarkemmat tiedot löytyy sitten viikkoaukeamalta.Omat viikkosivut on todella simppelit, tarroilla ne saan sitten mielenkiintoisiksi ja värikkäiksi.
Monissa kalentereissa/plannereissa on joko ennen maanantaita tai sunnuntain jälkeen Notes osio, mutta itselläni siellä on viikon ruokalista.
A5 kokoisessa plannerissa tilaa riittää muistiinpanoille päivien kohdalla, vaikka käyttäisikin reilusti tarroja, niinkuin minä yleensä. ;)Mä en opiskele, eikä mulla ole lapset vielä niin isoja, että ne oikeasti opiskelisi, mutta sain opiskeluun liittyvän The Happy Planner tarrasetin.
Setissä oli monia tarroja jotka sopii myös meille ei-opiskeleville, mutta isoin osa on puhtaasti opiskeluun.
Aloin miettiä, miten saisin tarrat näkyville teille parhaiten. Tekemällä viikkoaukeaman, kuvitteellisen tottakai, johon käytin tuon setin tarroja.
Tarroja on ihan tosi paljon tossa setissä! En tiedä onko koko lukuvuodeksi mietitty riittäväksi, mutta niitä kyllä riittää ja saa kivasti väriä ehkä 
tylsään opiskeluelämään. :) Tarrasetissä on tosi paljon kultaisia tarroja, jotka on niin upeita ja antaa kivaa extraa sivuille.


Toivottavasti kuvat antoivat teille inspiraatiota ja ideaa miten tarroja voisikaan käyttää, vaikka ne eivät välttämättä suoraan olisikaan plannereihin suunniteltuja!
Tarrojen tarkoitus on herättää sivut henkiin värikkyydellään ja kauneudellaan. Kauniita sivuja jaksaa katsella ja täytellä ja elämä pysyy järjestyksessä paremmin.
Kiva kun sain käydä jakamassa pienen palan omasta tyylistäni koristella sivujani! :)
Ihanaa kesää!


 
Anun terveiset:
Verkkokaupassa tarrat löytyvät täältä 
Tilaa tarroja sunnuntaihin 12.6. mennessä, kirjoita lisätietoihin blogipostaus, niin saat tarrayllärin kaupanpäälle. Tilaus voi toki sisältää myös muita tuotteita! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti