Sivut

maanantai 11. toukokuuta 2020

Historian lehtien havinaa Verkkokaupan ensiaskeleet

Meillä kotona on yksi ikuisuusprojekti nytkähtänyt piirun verran eteenpäin. Ja siinä sivussa on -tietysti- löytynyt kaikenlaista kivaa, hyödyllistä, turhaa ja ihan roskaakin. Yksi hauskimmista jutuista on ollut tämä Anun Putiikkien ihka ensimmäinen hinnasto! Vai mitä olet mieltä?


 

Mutta hetkinen, miten tähän tultiin? Vuosi oli 2007 ja sitä ennen olin jo tehnyt freelancerninä töitä käännöstöiden ja koulutuksen parissa. Ne molemmat ovat jatkuneet näihin päiviin asti ja jatkuvat edelleen. Välillä on ollut hiljaisempaa, välillä tiuhempiakin ajanjaksoja. Mutta vuonna 2007 perustin yritykseni ja verkkokaupan. Yrityksen nimenä oli alusta asti Anun Putiikit, koska tiesin heti, että vaikka yritykseni olisi vain minun ja yhden toimijan yritys aina, niin sillä tulisi olemaan useampi toimintataho tai tukijalka. Kiinakauppa syntyi tarpeesta. Kiinan kulttuuriin liittyviä tuotteita oli tuolloin melko vähän saatavilla Suomesta. Helsingissä oli ollut useampia kivijalkamyymälöitä, mutta nekin olivat pikkuhiljaa sulkeneet ovensa. Tarve tuli nimenomaan Kiinasta adoptoineilta perheiltä, järjestettiin tapaamisia, tapahtumia ja muuta, ja sinne tarvittiin niin koristeita kuin muitakin tuotteita, jotka jollakin tavoin liittyivät Kiinan kulttuuriin. Ja näin se alkoi, kaikki kuusi tuotetta verkkokaupassa ja ensimmäisessä tapahtumassa myynnissä! 

Pikkuhiljaa valikoimat kasvoivat ja mukaan tuli myös Kiina-aiheisia askartelutuotteita, oman rakkaan harrastuksen myötä. Tarjouksena nyt 17.5. saakka Kiina-kuosiset muistikirjat 7€ (norm. 9€). Ne löytyvät verkkokaupasta tarjous koskee nyt varastossa olevaa erää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti