Sivut

keskiviikko 21. elokuuta 2024

Hintarumba

Tuskin keneltäkään on jäänyt huomaamatta, että yleinen arvonlisäverokanta muuttuu 1.9. ylöspäin tietysti, kuinkas muuten :-) Tämä tarkoittaa hintojen nousua. Moni varmasti miettii, mitä järkeä on nostaa 1€ hintaisen tuotteen hintaa 1,5%. Kyse ei kuitenkaan ole vain siitä, että sen paperin hinta nyt olisikin 1€ jatkossa 1,015€ vaan enemmän siitä työstä, mitä tällainen hintojen muuttaminen aiheuttaa. 
Jokaisen tuotteen hintalappu pitää muuttaa. Verkkokauppa onneksi päivittyy automaattisesti, mutta putiikilla työtä tehdään käsin. Arvaa montako yksittäistä tuotetta, jonka hintalappu pitäisi vaihtaa löytyy askartelutarvikekaupasta? Varmasti hinnoittelen aluksi tuoteryhmittäin, taulukoittain ja pikkuhiljaa yksittäisinä tuotteina. Kalleimmista aloittaen. 

Ei, en aio nostaa hintoja yhtään enempää kuin täytyy. Eli niin verkkokaupassa kuin putiikillakin tulee näkymään hassuja senttihintoja entisten tasaisempien hintojen sijaan. Voi olla, että jotkin poistuvat tuotteet jäävät ilman korotustakin -otan maksun omasta tienestistäni. Jos haluat säästää edes sen pikkuruisen osan, niin käy ostoksilla NYT vielä elokuussa. 
 

 Verkkokauppa on avoinna ympäri vuorokauden, Putiikki Tampereella seuraavan kerran LA 24.8. klo 10-12 ja KE 28.8.klo 14-20. Tervetuloa!


Anun Putiikit 

Sammonkatu 8-10, lh 1

Tampere 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti