Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

tulevia tapahtumia

Kangasalan naisyrittäjien perinteinen kevätpirtti on jälleen täällä! Ke 30.3. klo 15-20 Kangasalan Pirtillä, Tapulitie 6.

Anun Putiikit on mukana tapahtumassa, erityisesti askartelutarvikkeiden kanssa, mukana myös keväistä piensisustusta ja säilytystä, koruja ja käsilaukkuja. Tervetuloa tutustumaan!

2.4. Skräpätään Hervannan vapaa-aikakeskuksessa. Pieni valikoima askartelutarvikkeita mukana myös tuolla. Tarkoitukseni on skräpätä itse, putiikinpito on täysin sivuseikkana tuolloin.
Napsuliinin blogista napattuna:
Pirkanmaalaisille, mutta miksei myös kauempana asuville. Tampereella, Hervannan vapaa-aikakeskuksella järjestetään lauantaina 2.4 skräppäyspäivä klo 10-17. Mukaan saa tulla koko päiväksi tai osaksi aikaa, ihan miten ehtii/haluaa. Paikalla on ainakin vedenkeitin ja teetä, muuta evästä saa ottaa itse tai käydä välillä purtavaa hakemassa.

Tila on nyt keskuksen isoin, joten sinne pitäisi mahtua. Ennakkoilmoittautumisia ei periaatteessa tarvita, saa tulla ja mennä ihan vapaasti =) Toivottavasti kuitenkin mahdollisimman moni pääsee mukaan. Kaksi aiempaa kertaa kun olemme yhdessä skräpänneet, ovat olleet tosi hauskoja!

Anun Putiikkien kursseja:

Tulossa 6.4. Kiina-aiheinen askartelukurssi, kortteja, muistikirjoja yms. Tästä tarkemmin mallikuvien kera lähempänä ajankohtaa. Ilmoittautumiset 4.4. mennessä Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

18.5. askartelu-ilta. Mahdollisuus tehdä kortteja, koruja skräppäystä, pikkulahjoja, tästä myös tarkemmin myöhemmin, kuvien kera. Kurssi on tarkoitettu aikuisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti