Sivut

torstai 18. elokuuta 2011

Suomenkieliset SANA-albumit ja kisa

Hei kaikki!

Saamme lähiaikoina valikoimiimme suomenkielisiä SANA-albumeita skräppäys ym. tarkoituksiin.
Myymälään ja verkkokauppaan on tulossa pieni valikoima perussanoja, mutta tilauksesta saa periaatteessa minkä tahansa sanan. Sanoissa voi olla kirjaimia tai numeroita, hinta kasvaa sitten merkkien lisääntyessä.


Mallikappaleet ovat jo matkalla, toivottavasti viimeistään alkuviikosta saan ne ja sitten tännekin kuvia ja esimerkkejä.


Hinnasto:

4-kirjainta tai numeroa 13,20€
5-kirjaimiset 15,60€
6-kirjaimiset 20,60€
7-kirjaimiset 28,20€


Oma sana, nimi, vuosiluku... +2€/tilaus/sana (eli jos tilaat yhden omalla sanalla +2€ tai 5 samaa niin edelleen +2€, 5 eri sanaa +10€. Kaikki suomalaiset kirjaimet ovat mahdollisia, myös Ä ja Ö.

Ennakkovarauksia ja -tilauksia voi tehdä jo nyt, ota yhteyttä sähköpostilla!


Nyt pääset vaikuttamaan "varastosanoihin":

Albumeihin liittyvä kisa
Mitä sanoja toivoisit löytyvän varastosta?
Kirjoita vastauksesi kommenttina saat arvan. Yksi arpa/nimimerkki. Facebookin puolella on oma kisa, eli periaatteessa yksi henkilö voi osallistua kahteen arvontaan. Kisaan voi osallistua 24.8. klo 23.59 saakka. 25.8. arvotaan vastanneiden kesken vapaa-valintainen SANA-albumi. Mikäli osallistujia tulee runsain mitoin voin arpoa useammankin albumin.
Voit ehdottaa samaa sanaa kuin jo aiemmin on ehdotettu (saan tiedon, että yhtä sanaa kannatetaan enemmänkin kuin kerran) tai keksiä omia sanoja. Käytän ehdotuksia pohjana, kun tilaan albumeita.

Sanaterveisin,
Anu

6 kommenttia: