Sivut

keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

Johannan DT-työ Minialbumi

Ranskalaisen 4Heures37 papereissa oli sivu, jossa oli 6 tarinointilappua. Selkeästi valmis pohja minialbumille. Paperi ei ole ihan kartonkgin paksuista, mutta toimii hyvin kuvien kanssa ilman muuta vahvennusta.

Tässä työssä olen pohjapaperin lisäksi käyttänyt ruskeaa, oranssia ja vihreää kartonkia sydämiin ja taustasivuun, sekä kolmea muuta 4Heures37 paperia, joista olen leikannut sydämiä, ympyröitä sekä viimeisen sivun tarinointilaput.

Osa koristeista on nostettu koholle 1mm paksuisella foam-kohoteipillä. Takasivulle on käytetty leveää ruskeaa pitsiä, jossa on ihana perhoskuviointi. Sivujen ja koristeiden reunat on värjätty Distress Ink -musteella, värinä vintage photo, mutta muukin ruskean sävy sopii hyvin.

Mielettömän helppo vaihtoehto täysin itsetehdylle minialbumille. Värit ovat keväiset ja sopivat hyvin vaikka äitienpäiväalbumin pohjaksi. Kuvina olen käyttänyt 6 kpl pystymallista 10x15 kuvaa, mutta niitä joutui vähän leikkamaan ylä- ja alareunasta.
Albumin materiaaleista Anun putiikeista:
4Heures37 4 erilaista kaksipuoleista kuviopaperia, yhdestä isot tarinointilaput, yhdestä pienet takasivulla ja yhdestä leikattu ympyräkuviot; vihreää, ruskeaa ja oranssia kartonkia; Viiri-kuvioinen nauha; moniväriset siksak-nauhat; XL-koon sydänleikkuri; valmiit pilvi- ja ympyräpahvikuviot; glitteriset kruunukuviot, Vintage Photo distress in

Omista varastoista: valkoinen saranarengas (Anun putiikeista saa kyllä hopeisen värisiä renkaita); Dymo-laite sekä mustaa ja kirkasta dymoteippiä; ruskeaa paperiteippiä dymokirjoituksen alla.

3 kommenttia:

  1. Wau!!! Kertakaikkiaan upea :)

    VastaaPoista
  2. ihana! nauhat on piste iin päälle! ja saisko tänne meillekin tollasia hienoja maalattuja seiniä? :)

    VastaaPoista