Sivut

torstai 28. marraskuuta 2013

Myymälässä varaston tyhjennystä reippain alennuksin

Messuputkesta on selvitty -ainakin suurinpiirtein- ehjin nahoin ;-) Ja nyt pistetään joulusiivouksen puolelle!

Myymälässä on ainakin 7.12. saakka varastontyhjennyksiä reippain alennuksin, -30%, -50%, jopa enemmän. Pääasiassa alennetuissa tuotteissa on nyt muuta kuin askartelua -paljon kivoja lahjoja todella edullisesti! Pöytään tulee uusia tuotteita sitä mukaa kun tilaa tulee. Tervetuloa tekemään löytöjä vaikka joka päivä!
Tässä maistiaiskuva tämän päivän tilanteesta tarjouspöydässä:


Verkkokauppaankin saadaan varmasti oma kampanja aikaiseksi, kunhan tässä päästään päiväjärjestykseen.

7.12. on myymälässä -kuten myös saman katon alla muissa yrityksissä Pikon kirppiksellä ja Kaffila Pikonpuodissa- joulutempaus. Paikalla on myös myyjäishengessä muita yrittäjiä (esim. Onnilainen) ja ihan yksityisiä myyjiä. Tervetuloa ostoksille! Anun Putiikkien erikoistarjouksena ovat tuolloin lasiset joulukuusenkoristeet -niitä on niin kauan kuin koristeita riittää- mutta 7.12. niistä on paljon todella edullisia erikoistarjouksia! Pieni valikoima on esillä jo nyt, mutta tuolloin esillä on kaikki varastosta löytyvät mallit. 

Posti on viime aikoina aiheuttanut harmaita hiuksia täällä päin. Tälläkin hetkellä 2 minulle päin tulossa ollutta pakettia on hukassa (täysin...) ja jostain syystä tietystä toimipisteestä lähettämäni kirjeposti palautuu minulle, ilman että on edes käynyt vastaanottajalla :-( Todella inhottavaa, ja ikävää, maksan postimaksut uudelleen ja voin vain toivoa, että kirjeet menevät perille!
Eli kun tilaat, niin mikäli maksat heti check out -painikkeilla, tilauksesi postitetaan seuraavana arkipäivänä ja siitä 1-2 päivää ja tilauksesi pitäisi olla perillä. Jos maksat ennakkomaksuna niin siitä päivästä kun olet maksanut, tuotteiden pitäisi olla sinulla 5pv kuluttua. Ja arkipäiviä lasken. Tuolloin on huomioitu pankin -välillä hidaskin- rahojen kulku, ja postinkulku, jota ei ihan turhaan ole etanapostiksi haukuttu...Vinkkejä paremmasta perilletulosta otetaan vastaan. Eikä kyllä haittaisi, vaikka hintakin olisi edullisempi! Erityisesti kirjeiden kohdalla tämä on ongelma, kun niistä ei jää postitettaessa mitään dokumenttia.

Mutta nyt kaikki kipin kapin myymälään! Kangasalantie 960, Kangasala, avoinna arkisin 10-18, (huomenna klo 19 saakka) ja la 10-15. Väsykaffit saa kätevästi saman katon alta Kaffila Pikonpuodista -gluteenitontakin on aina useampaa sorttia! ;-)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti