Sivut

lauantai 28. joulukuuta 2013

Inventaario-ale

Vuodenvaihde lähestyy ja sen myötä inventaario. Ja sehän taas tarkoitta inventaarioalennuksia ja tarjouksia! Myymälässä on paljon omia tarjouksia, tuotteista, joita verkkokaupasta ei edes löydy ja joita on jäljellä enää ihan yksittäisiä kappaleita.

Verkkokaupassa on tarjouslaarissa joitain tuotteita (yli 70 tuotetta!). Nuo tarjoukset ovat voimassa 31.12. saakka -tai niin kauan kuin tuotteita on jäljellä. JA nyt pamahtaa lisäksi 25% alennus tilauksien loppusummasta,  kunhan kokonaissumma on vähintään 30€. Eli parhaimmillaan alennus voi olla reilusti yli 50%, jopa lähemmäs 70%! Tämä tarjous on voimassa 5.1.2014 klo 23.59 saakka.

Alennuskoodi INVIS13 kirjoitetaan tilaustietojen loppupuolella sille varattuun laatikkoon. Kun teet tilauksen, hinnat näkyvät normaalihintoina tai tarjoushintoina ihan loppuun saakka, kun olet kirjoittanut INVIS13 ja painanut lunasta nappia, ohjelma laskee alennuksen. Tämä tapahtuu siis sen jälkeen kun olet valinnut toimitustavankin.

Eli kun olet nopea ja tilaat 31.12.2013 mennessä, niin voit hyödyntää tarjoushinnat + 25% loppusummasta. 1.1.-5.1.2014 voimassa on INVIS13 tarjous normaalihinnoista -25%.

Nopeuden etuja on myös se, että valikoimat ovat nyt parhaimmillaan. Varsinkin tarjoustuotteissa on paljon sellaisia tuotteita, joita on jäljellä enää 1 tai 2 kpl!

Ja nyt vielä voit hyödyntää edullisemmat postikulut! Posti nostaa jälleen hintojaan, ja meidänkin on pakko nostaa postitushintojamme lähemmäs oikeita kuluja. :-( Postikulut nousevat 6.1.
Tilaukset voi toki edelleen noutaa myymälästä -tai muuten sopimuksen mukaan.

Jos haluat Anun Putiikit paikanpäälle isompaan tai pienempään tapahtumaan tai kokoontumiseen, niin ota yhteyttä. Tai jos haluat tuotteita myyntiin johonkin tapahtumaan, pienemmänkin erän, niin otathan yhteyttä!

Tervetuloa ostoksille!
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti