Sivut

keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kisa

Inspiroiduin facebookissa käydystä keskustelusta (askartelu)kauppojen mainonnasta, ja päätin pistää pystyyn pienen kyselyn. Ja eihän kiva kysely ole mitään ilman kivoja palkintoja. :-) 
Vain vastaamalla voit voittaa JA mitä useampi vastaa, sen parempi palkinto. Reilua, eikö?

Mitä pitää tehdä? Vastaa jokaiseen alla olevaan kysymykseen (vähintäänkin nyt kyllä/ei, osaan vähän enemmän). Lähetä vastauksesi joko a)sähköpostilla anun.putiikitÄTgmail.com, b)kommenttina tähän blogikirjoitukseen tai c) kommenttina facebook-sivumme kisa-ilmoitukseen.

Vastanneiden kesken arvomme lahjakortin/lahjakortteja, jonka/ joiden summa kasvaa jokaisesta vastauksesta! Ensimmäisen lahjakortin alkuarvo on 10€, ja jokainen vastaus tuo 0,10€ lisää lahjakortin summaan. Kun osallistujia on vähintään 30 otetaan mukaan toinenkin lahjakortit -molemmat jatkavat kasvuaan. Tässä vaiheessa lahjakortti 1 on arvoltaan 13€ ja lahjakortti 2 10€. Kun 60 osallistujaa on mukana, myös kolmas lahjakortti otetaan mukaan. Jos osallistujia on esim.  63, niin arvomme 3 lahjakorttia, joiden arvot ovat: 16,30€ ja 13,30€ ja 10,30€.

Voit vapaasti jakaa kyselyä sähköpostilla, blogissasi tai facebookissa. Jokainen vastaus kasvattaa lahjakorttien summia! Tilanteesta -kuinka paljon osallistujia yhteensä on, tiedotetaan blogissa ja facebookissa vähintään aina kun uusi lahjakortti otetaan mukaan, muutoin tarpeen vaatiessa Osallistujan ei tarvitse olla Anun Putiikkien asiakas, tämä kisa on avoinna kaikille! Ja vastaukset eivät vaikuta arvontatulokseen. Jos haluat antaa palautetta nimettömänä, voit jättää kommentin blogiin. Kommentti kasvattaa kokonaispottia, mutta nimetön kommentti ei voi voittaa. Vastaajien tietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, Anun Putiikkien uutiskirje lähetetään edelleenkin ainoastaan sen tilanneille. Anun Putiikkien uutiskirjeen voit tilata http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/login.php. Rekisteröityminen ei edellytä ostamista.

Osallistumisaikaa on 4.6.2014 saakka, Arvonta suoritetaan 5.6.

Ja sitten kyselyyn:

1) Tilaatko sähköpostiisi uutiskirjeen kaikista verkkokaupoista, joissa asioit? Jos et, niin millä perusteella teet valinnan, mistä tilaat ja mistä et?

2) Kuinka usein haluaisit saada verkkokaupan uutiskirjeen?

3) Minkälaisia asioita haluaisit sähköpostiisi uutiskirjeen sisältävän? Mitä ei missään nimessä?

4) Oletko Anun Putiikkien blogin lukija?

5) Oletko tykännyt facebook-sivustamme

6) Ostatko vain tarpeeseen, vai innostutko tarjouksista, vinkeistä, kaverin suosituksista, vai surffailetko nettikaupoissa "etsien, mitä saatat tarvita"?

7) Kuinka tärkeitä uutuustuotteet ovat sinulle?

8) Ostatko mielummin verkkokaupasta vai kivijalkakaupasta?

9) Kuinka uskollinen olet ? Asioitko aina samassa kaupassa, etkä vilkuilekaan muiden valikoimia? Vai asioit tietyissä paikoissa, mutta vilkuilet mitä muuallakin on tarjolla, ja joskus saatat ostaa jotain muutakin? Vai ostat mistä milloinkin? Miksi?

10) Oletko joskus pyytänyt jotakuta yrittäjää hankkimaan yrityksen valikoimiin jonkin tietyn tuotteen?

11) Minkälaisista tarjouksista pidät? Postikuluttomuus, alennusprosentti, poistolaari (väh. -50%), yllätys tuotteen mukaan, joku muu mikä?

12) Mikä on mielestäsi paras mainostuskanava askartelutarvikkeiden verkkokaupalle? Facebook? Blogi? Messut? Lehtimainos alan lehdessä? Google-mainos? Jotain ihan muuta?

13)Kiinnostaako sinua tukkuasiakkuus/jälleenmyyntiasiakkuus ?

Ps. Verkkokauppaan on viimeisen viikon aikana päivitetty yli 150 uutta tuotetta monenlaiseen askarteluun! Nämä tuotteet tarroja lukuunottamatta löytyvät ainoastaan verkkokaupasta tällä hetkellä, joten jos haluat käydä myymälässä ostoksilla ja nähdä tuotteet ennen ostopäätöstä, tee tilaus verkkokaupassa, valitse ennakkomaksu + nouto myymälästä ja kirjoita vielä lisätietoihin, että haluat nähdä tuotteet ennen ostopäätöstä. Näin laitan ne sinulle nimellä varustettuna valmiiksi.

7 kommenttia:

 1. 1 En, aika satunnaisesti tilaan uutiskirjeitä, pääasiassa niistä joissa tulee useimmiten asioitua

  2 kerran viikossa

  3 tietoa uutuuksista, ja tarjouksista. Myös linkit vinkkeihin sopii.

  4 luen satunnaisesti, mutta pyrin käymään vähn pari kertaa kuussa. mielenkiintoisia blogeja on niin paljon ettei jokapaikkaan kerkiä...

  5 kyllä

  6 nykyään ostan lähinnä tarpeeseen, mutta usein ostoskoriin eksyy samalla myös muuta. Aina välillä tulee joku uutuus joka on "pakko saada" :)

  7 ei kovin tärkeitä siinä mielessä että heti-mulle-kaikki-tänne-nyt.

  8 meilläpäin ei kivijalkakauppoja ole, joten verkkokaupasta ostan. mutta mieluusti kävisin myös kivijalkakaupassa, ja käynkin jos osun kohdalle.

  9 pääasiassa tulee ostettua samoista kaupoista, mutta jos etsin jotain tiettyä, käyn läpi kaikki tietämäni kaupat.

  10 en

  11 postikuluttomuus tuntuu jotenkin "isolta" alelta, vaikka kyseessä on usein max 7 eur. kumma kyllä se usein houkuttaa tilaamaan. en pidä yllätystuotteista, usein ne jää käyttämättä koska eivät ole tyyliäni.

  12 facebook on aika hyvä, samoin erilaiset askarteluaiheiset sivustot netissä.

  13 tietyllä tavalla kyllä, esim ison korttitilauksen tarvikkeet olis tietysti kiva saada vähän edullisemmin.

  VastaaPoista
 2. 1) tilaan vain ne uutiskirjeet, joista on joko iloa ja hyötyä ohjeiden vuoksi tai sitten tiedän, että niistä tilaan useamminkin. En siis todellakaan jokaista kauppaa. En edes vaikka olisin kerran tai pari tilannut niistä.

  2) 1-4 kertaa kuukaudessa. Riippuu, onko "asiaa". Ei sitä tarvitse väkisin vääntää. :)

  3)arvonnat, uutuuksia, uutisia, askarteluvinkkejä, alennukset ja tarjoukset.... En kuitenkaan itsensä toistoa, eli jos jossain Helsingissä on ensi vuonna messut, niin ei sitä tartte kerran viikossa mainostaa vuoden ajan.

  4) Juu, kauan jo

  5) Olen tykännyt

  6) Surffailen joka päivä melkeinpä nettikaupoissa, mutta tilaan vain tarpeeseen, sillä olen vähävarainen. Ei vaan ole varaa humputella. JOS saan ylimääräistä, sitten lähtee niitä namusia poistokorista tai jotain extrakivaa. Tarve tarkoittaa siis myös esim. uutuusstanssia tai mikä nyt tulee mieleen jokin uusi juttu, mitä haluan kokeilla.

  7) Tärkeitä! En tykkää tehdä kaikkien kanssa samoista samanlaisia vuodesta toiseen ja aina. Haluan vaihtelua.

  8) Meillä ei ole kuin yksi kivijalkakauppa ja se on boikotissa tympeän palvelun/palvelemattomuuden takia. Lisäksi on liian kallis ja valikoima mitä on. Verkkokauppa on siis ainoa keinoni ostaa mitään.

  9) Melkolailla uskollinen olen ja muutama vakkarikauppa on, jotka eroavat toisistaan aikalailla. Se, mitä ei saa yhdestä, saa toisesta. Vuorottelen vissiinkin 3:n kaupan välillä.

  10) Muutaman kerran olen kysellyt tuotteita, joita tarvitsisin. Osa on sanonut, ettei saa niitä, osa sitten saanut. Aina joku on "oikeassa tukussa".

  11) Postikuluttomuus houkuttelee kovasti. Yleensä jää pk:n takia ostamatta. alennusprosentti,jos se on isompi, kuin -10%. poistolaari (väh. -50%) on joka kerta koluttu ja etsitty ne herkut tilaukseen. yllätys tuotteen mukaan,niin tulee vielä ilahduttava lahja paketissa. Toimii!

  12) täällä ei näy lehtimainoksia tai kadunvarsimainoksia, messuja tms juurikaan alalta. Olemme liian kaukana askartelumessuista jne. Harmillista. Laajennusta muillekin alueille ja sitä kautta julkisuutta. Face ja blogi toimivat myös ja arvontojen kautta mainonta.

  13)en ole varma, mitä tarkoittaa tuo kysymys, mutta siis toki haluaisin tilata edullisemmin ainakin korujen osia.

  VastaaPoista
 3. 1) Tilaan monesti uutiskirjeet mahdollisimman monesta paikasta - tilaan sitten eri liikkeistä, tarpeitteni mukaan.

  2) Joku kerran kaksi viikossa alkaa olla maksimi, muuten jää lukematta... En myöskään pidä korjatuista viesteistä, joita jotkut kauppiaat lähettävät lähes aina. Antaa myyjästä huonon kuvan jos tarjousviestit tulevat aina kahteen kertaan, ensi hätäinen versio ja tunnin päästä korjattu :/

  3) Kauppojen kiinniolosta/lomista/ tarjouksista haluaisin saada postia. En välttämättä "meille on tulossa myyntiin"-viestejä, vaan ilmoitus vasta sitten kun tavarat ovat jo nettikaupassa :)

  4) Taidan olla

  5) Tykkäilen :)

  6) Innostun pinterestistä, kavereitten ideoista ja kaikesta mihin netissä törmään. Joten ostan tuotteet hetken mielijohteesta sieltä mistä halvimmalla saan. Myös ilmaiset postimaksut ja tarjoukset saavat minut usein tilaamaan.

  7) Tykkään uusista tuotteista, ostan usein uusia leimaisimia - papereissa ja muissa ostan tarpeeseen, oli vanha tai uusi tuote.

  8) 40% netistä, 60% myymälöistä. Jokaisen lomareissun yhteyteen yritän saada mahtumaan jonkun askartelukaupan, mutta silloin kun on töissä kiirettä tykkään tilata tavarat suoraan kotiin ja surffailla yömyöhään nettikauppoja selaten.

  9) Ostan yleensä paljon yhdestä tietystä putiikista, koska olen sielä töissä ja pidän kovasti meidän tuotteista/valikoimasta. Mutta muuten jos netistä tilaan, tilaan sieltä mistä satun jotain tarvita - liikkeitä vaihdellen, en taida olla kovin uskollinen niiden kohdalla :)

  10) Pääsen itse selaamaan tukkua, monesti tulee ehdotettua sieltä jotain jos joku mukava uusi tuote tulee vastaan.

  11) En innostu yllätystuotteista, jos en saa itse valita yllätystä. Tykkään kovasti postikuluttomista, silloin voi tilata juuri niitä kirjeeseen mahtumattomia isompia tavaroita (jotka maksavat suhteellisen vähän) eikä niistä tarvitse maksaa 6e posteja, joka saattaa olla enemmän kuin itse tuotteen arvo. (esim. kohojauheet ja yksittäiset paperit) Prosenttialeistakin löytyy joskus kivoja juttuja. Mutta enemmän tykkään tasasummista; euron,kahden ja kolmen laarit.

  12) Asiakkaiden blogit, DT jäsenten blogit ja facebook

  13) Ei oikein, tykkään ostaa vähän kerralla. Ehkä korutarvikkeissa voisi perustarpeita ostaa tukkuna :)

  VastaaPoista
 4. 1) Tilaan.

  2) Kerran kuukaudessa.

  3) Esim. tarjouksia ja tuote-esittelyjä.

  4) Olen.

  5) En vielä =).

  6) Ostan yleensä tarpeeseen, mutta joskus innostun tarjouksista =).

  7) Eivät kovin tärkeitä.

  8) Sekä että.

  9) En kovin uskollinen =).

  10) En.

  11) Postikuluttomuus ja hyvä alennusprosentti.

  12) Facebook.

  13) Ei.

  Mukaan arvontaan!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 5. 1) En, tilaan hyvin harvasta. Matkatarjoukset kiinnostavat, eniten tilaan uutiskirjeitä siis matkatoimistoista.

  2) Hyvien tarjouksien yhteydessä.

  3) Tarjouksia, uutuuksia. Ei samoja vanhoja tuotteita.

  4) Satunnainen

  5) En

  6) Opiskelijana lähinnä vain tarpeeseen

  7)Eivät kovin tärkeitä

  8) Kivijalka

  9) Ainoastaan hinta vaikuttaa

  10) En

  11) Poistolaari

  12) Facebook

  13)Ei

  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 6. 1. Viime aikoina olen tilannut kun sen mahdollisuuden olen hoksannut. Aikaisemmin en ollut kiinnostunut.

  2. Noin kerran- pari kuussa.

  3. Kun tulee paljon uutuuksia, hyvät alennukset tai postikuluttomuus.

  4. En

  5. En

  6. Tätä kaikkea; ostan tarpeeseen, surffailen nettipuodeissa katsellen uutuuksia ja vertaillen hintoja, innostun alesta ja postikuluttomuudesta...

  7. Aika tärkeitä

  8. Suosin nettiputiikkeja. Paikallista kivijalkakauppaa ei ole, joten täytyy lähteä varta vasten naapurikaupunkeihin kivijalkakauppoihin.

  9. Olen "kaikkiruokainen"; ostan mistä milloinkin, valikoima ja hinta ratkaisee.

  10. Olen ja saanut hyvää palvelua.

  11. Postikuluttomuus on paras, tutkailen myös aleprosentit. Yllärit ok, joskin harvoin ne ovat kovin mieleisiä.

  12. Mainos alan lehdessä tai googlessa.

  13. Ei

  Mukaan arvontaan :) EiraKo

  VastaaPoista
 7. 1) En tilaa automaattisesti, mutta jos käytän jotain verkkokauppaa usein ja totean sen toimivaksi ja tunnen haluavani tilata mahdollisesti uudestaan, silloin yleensä tilaan uutiskirjeen.

  2) Kerran viikossa.

  3) Tarjouksia, alennuksia, uutuuksia, etuja uutiskirjeen tilaajalle. Ei pelkkää mainontaa ilman mitään "erityistä".

  4) En.

  5) En.

  6) Pyrin ostamaan tarpeeseen vain, mutta täytyy myöntää että helposti tulee innostuttua tarjouksista, postikuluttomuudesta ja kaverin suositteluista esimerkiksi!

  7) Eivät kovin tärkeitä, ei ole tärkeää onko tuote uutuus vai vanhempaa mallistoa.

  8) Verkkokaupasta, koska se on helpompaa.

  9) Asioin tietyissä paikoissa jotka olen hyväksi todennut, mutta vilkuilen myös mitä muualla on tarjolla enkä oleta minkään olevan automaattisesti paras valinta. Eli en ole kovin uskollinen.

  10) Muistaakseni olen, en vain muista mitä se koski!

  11) Postikuluttomuus tai vähintään 50 prosenttia alennusta.

  12) Blogit tai lehtimainos.

  13) Ei.

  Arvonnassa mukana!
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista