Sivut

sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Chipboard askartelumateriaalina

Askartelumateriaalina chipboard

Chipboard on vahvaa pahvia, joko valmiina tuotteina tai työstettäväksi. Anun Putiikeissa on myynnissä laaja mallisto Chipboard-sanoja, kuvioita ja albumeita, jotka ovat omaa tilaustuotantoamme, eli täysin samanlaisia juttuja ei löydy kuin Anun Putiikeista. Kaikkia näitä oman tuotantomme tuotteita voit koristella haluamallasi tavalla, alempana muutama kuvaesimerkki.

Sanoja on moneen lähtöön, maita, kaupunkeja, jouluun liittyviä, viikon- ja kuukaudenpäivät, perhe ja sukulaiset, ruokia, kukkia, harrastuksia, talo ja koti, vapaa-aika... yli 400 eri sanaa! Ja jos näistä ei mieleistä löydy, niin aina voi teettää omat sanat. Sanoilla saa kivasti yhtenäisen ilmeen esim. minialbumiin. Esimerkkeinä viikko elämästäni (molemmat sanat löytyvät) viikonpäivät, numerot, Joulukuun päiviä (nämäkin molemmat sanat löytyvät), Kalenteri kuukaudet ja viikonpäivät ja numerot löytyvät. Lomamatka voit teettää tarvittavat kohteet, nähtävyydet ym.
Kortteiluun kivoja sanoja löytyy esim. Onnea ja Kiitos, mutta myös Hyvää Joulua ja Hyvää Pääsiäistä!
Sanojen koristeluvinkkejä löydät mm. täältä

Tuunaamattomana tämännäköisiä, korkeus n. 2-3cm. 

 Ja muutama esimerkki siistä, mitä päällystetyt sanat voisivat näyttää:

Sanojen lisäksi löytyy isot ja pienet kirjaimet skräppäilyyn, sekä monogrammikirjaimet.
Skräppäilyyn ja kortteiluun, muuhun askarteluun pieniä ja isoja kirjaimia voit ostaa juuri sen määrän, mitä tarvitset -ei jää jämäkirjaimia!!! Tai sitten hieman edullisemman paketin, jossa on valmiiksi tehty lajitelma kirjaimia. Jos ostat kirjaimia yli 100, niin pyydä tarjous.

Monogrammikirjaimet ovat nyt kevään uutta. Jokaiselle kirjaimelle on jalusta, jolloin ne voi laittaa vaikka pöydälle, tai sitten ne voi kiinnittää taustaan, levyyn, seinään ym parhaaksikatsomallaan tavalla, esim. tacky glue toimii oikein hyvin, jos kirjaimet saavat jäädä kiinni taustaan pysyvästi (esim. taulu).
Kirjaimien koristelussa toimii hyvin samat aineet kuin sanojenkin koristelussa. Verkkokaupassa kirjaimet löytyvät osastolta muu Askartelu, jokainen kirjain omana tuotteenaan.

Alla kuva firman kyltistä, missä on käytetty monogrammikirjaimia ja gessoa, sekä musteita.


Ja pieniä kirjaimia on käytetty näissä tuunatuissa purkeissa:
Kirjaimet on päällystetty vain kimalleliimalla.Vähän kohovat samalla.

Koristeet ovat nyt uusimpia juttuja tällä saralla. On pilviä, sydämiä, tähtiä, hevosia, joulua, syksyä, lehtiä, nauhoja... Näitä voit koristella samoin kuin sanoja ja kirjaimia, maaleilla, teipeillä, leimoilla...


 
Nämä kuvan joulukoristeet ovat vastaavaa materiaalia, mutta ihan tehdasvalmisteisia. Samat päällystyskikat käyvät myös näihin. Näitä ei vielä löydy verkkokaupasta, mutta jos nämä kiinnostavat, niin laitahan sähköpostia (anun.putiikit(a)gmail.com
Albumeista löytyy muutama varastomalli. Sana-albumeita voit tilata haluamallasi sanalla, hinta riippuu ainoastaan kirjainten määrästä.! 2-7 kirjainta onnistuu kivasti. Kirjainten väliin voit lisätä myös omia sivuja ja tehdä näin myös laajemman kokonaisuuden. Uutuutena albumeissa on ns. raskausalbumi, jota saa vaaleansinisillä, ja vaalenapunaisilla sivuilla, sekä neutraalina beigenä. Kiva muisto odotusajasta, itse tehtynä tai sivusta seuranneena lahjaksi syntyvälle lapselle ja hänen perheelleen! Tästä linkistä löydät Jennin tekemän MUISTOT-albumin, koristeluvinkkeineen.

Valmiita, eri valmistajien Chipboard-koristeita löytyy valikoimistamme myös, 4h37 -valmistajalla sellasia mitä muilta Suomessa ei löydy, mutta myös muiden valmistajien eri sarjoihin liittyviä Chipboard-koristeita löytyy valikoimistamme.    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti