Sivut

maanantai 13. lokakuuta 2014

Askartelijan joulukalenterit

Tiesitkö, että Anun Putiikeista on saatavilla paperiaskartelijan joulukalenteri, erilaisin täyttein.

Vaihtoehto A hinta 45€
24 n. A6 kokoista kirjekuorta, joiden sisällä on paperiaskartelutarvikkeita vähintään 48€ arvosta. Kalenterit eivät ole identtisiä, eli jos tilaat kaksi kalenteria itsellesi, osa tavaroista voi olla samoja, osa takuulla eri tuotteita. Sisältönä on esim. tarroja, nauhoja, kimalleliimaa, 2-puol. teippiä... muita myymälästä ja verkkokaupasta löytyviä tuotteita. Periaatteena on, että joka luukun takaa aukeaa n. 2€ arvoinen yllätys, jonain päivänä yllätys voi olla arvokkaampi, jonain edullisempi, mutta kokonaisarvo on vähintään 48€.
http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/joulukalenteri-yllatysta-p-2018.html

Vaihtoehto B hinta 87€
24 n. A6-A5 kokoista kirjekuorta, joiden sisällä on paperiaskartelutarvikkeita vähintään 96€ arvosta. Kalenterit eivät ole identtisiä, eli jos tilaat kaksi kalenteria itsellesi, osa tavaroista voi olla samoja, osa takuulla eri tuotteita. Periaatteena on, että joka luukun takaa aukeaa n. 4€ arvoinen yllätys, jonain päivänä yllätys voi olla arvokkaampi, jonain edullisempi, mutta kokonaisarvo on vähintään 96€. Osa tuotteista löytyy myymälän/verkkokaupan vakiotuotteista, osa on uutuuksia ja ihan joulukalenteria varten tilattuja tuotteita.
http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/joulukalenteri-yllatysta-p-2019.html


Vaihtoehto C
Määrittelet itse hinnan (joko kokonaishinnan tai päivähinnan) ja hiukan sisältöä (tarroja, nauhoja, perustarvikkeita, koristeita, chipboard sanoja tai kuvoita...) ja teen sinulle tilaustyönä kalenterin. Tässä vaihtoehdossa tuotteet ovat paljaina, ei pussitettu valmiiksi, mutta toisaalta sinun ei ole pakko ottaa kaikkia 24 luukkua Tämän kalenterin voit tilata sähköpostilla anun.putiikit@gmail.com
Täältä voit katsella edullisia, alle 3€ tuotteita Näiden lisäksi mm. chipboard-sanat ja kirjaimet sekä kuviot ja nauhat! 
http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/anun-putiikit-13-c-31_253.html
http://anunputiikit.valmiskauppa.fi/anun-putiikit-1-c-31_252.html
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti