Sivut

lauantai 2. tammikuuta 2016

Tammikuun tohinoita -sis alekoodin-

Heipä hei! 

Viime kerrasta onkin vierähtänyt hetki, myymälän puolella on koko syksy ollut uudistusten valmistelua, siellä on nyt "välipäivät" tehty remonttia ja juuri tänään päivällä sainkin viestiä, että seinät on nyt maalattu, huomenna pääsen asettelemaan uudet kalusteet paikoilleen ja laajentamaan reviiriäni. Tässä muutoksessa Anun Putiikkien tila lähes tuplaantuu ja nyt kurssien pitäminen on entistä helpompaa, ihan omissa tiloissa.  Aukioloaikoihin tämä vaikuttaa siten, että ma-la olemme auki 10-15, ja sitten iltoja sopimuksen mukaan. Usein iltaisin siellä tulee oltuakin, mutta 15 saakka on varma aukioloaika. Ota vain rohkeasti yhteyttä, kun haluat ostoksille taikka vaikka vain katselemaan! Avajaisia vietetään 9.1.2016 klo 10-16 koko Pikon bulevardin voimin, kaikenlaista kivaa tapahtumaa ja tarjousta eri yrityksissä luvassa! Tervetuloa!

Mutta tuota muutostyötä helpottaakseni päätin pistää pikkukarkelot käyntiin. Kaikista yli 25€ arvoisista tilauksista saa-25% alennuksen koodilla TZ56FG alkaen nyt heti ja päättyen 5.1.2016. Poislukien Askartelupirtin askartelupaikat (olethan muistanut jo ilmoittautua?!), muut kurssit ja tapahtumat ja käännöstyöt.  Tervetuloa ostoksille! www.anunputiikit.fi  Koodi laitetaan aivan tilauksen lopussa, juuri ennen maksamista sille varattuun lokeroon.

Uutuustuotteita on tilattu paljon (flunssaisena olen löhöillyt soffalla ja tilannut uusia tuotteita sekä täydentänyt vanhoja varastoja urakalla), ensimmäisten pitäisi saapua alkuviikosta. Tietysti ihan varma en näiden pyhien vaikutuksista voi olla, mutta ensi viikolla kumminkin.  Pysyhän kuulolla!

Loistavaa alkanutta vuotta Sinulle ja mukavia askarteluhetkiä
toivoo Anu /Anun Putiikit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti