Sivut

keskiviikko 4. maaliskuuta 2020

Hetki aikaa itselle

Kaipaatko hetkeä, joka on omistettu vain sinulle? Usein askartelun yhdeydessä kuulee, kuinka puhutaan omasta ajasta, saa tehdä mitä haluaa, harrastaa, tehdä jotakin itselle... usein siinä kuitenkin käy niin, että tekee parit kortit, milloin lapsen kaverin syntymäpäiväjuhliin tai isän kalakaverin vaimon mummille, tai skräppäät lapsen retkikuvat, vaikka et itse ollut lähelläkään retkeä. Kuulostaako tutulle? Mutta jospa kerrankin ottaisit hetken aikaa ihan itsellesi, ja itseäsi varten?
Anun Putiikeissa -blogissa- alkaa 12kk Minä-haaste. Kaikki postaukset on jo kirjoitettu ja ajastettu. Voit totetuttaa haastetta täysin haluamallasi tavalla, ihan vain itsellesi tai vaikka lähettää jokaisesta tuotoksesta kuvan minulle, julkaisen niitä sitten täällä blogissa. Tarvittaessa voimme perustaa myös suljetun Facebookryhmän osallistujille.

Kuinka tämä toimii?
Kerran kuussa, joka kk 10. pv julkaistaan uusi aihe ja siihen liittyvät ideat ja vinkit, sekä roppakaupalla inspiraatiota. Toteuta valitsemallasi tavalla, skräppäämällä, kalenteriasivulla, vaikka täysin omana vihkosena tai minialbumina. Verkkokauppaan tulee myös joka kk-uusi paketti, jossa on aiheeseen sopivia koristeita. Sen tilaaminen on täysin vapaaehtoista ja projektin voi toteuttaa vallan mainiosti ilmankin. Kirjoita, maalaa, piirrä, leikkaa, liimaa, mutta ennen kaikkea ota aikaa itsellesi!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti