Sivut

torstai 31. tammikuuta 2013

Tilaa nyt SANA-albumi omalla sanalla

Nyt -sunnuntaihin saakka- on mahdollisuus tilata SANA-albumi omalla sanalla. Tai omia sanoja chipboard-koristeina. Hyödynnäthän mahdollisuuden! Albumeita tiltataan kerrallaan vähintään 10, joten tilauksen kokoaminen kestää aina hetken. ;-) Nyt tilaus on kuitenkin lähdössä joten kannattaa hyödyntää mahdollisuus nyt. Koristeita täytyy olla huomattavasti enemmän, jotta hinta pysyy samana. Nyt voi tilata yksittäisenkin sanan chipboard-koristeena!


Sana-albumit
Sana voi olla  esim. NIMI, 2013 (tai mikä tahansa vuosiluku), ME2, 60V... Kaikki suomalaiset kirjaimet ovat mahdollisia, myös Ä ja Ö. Periaatteessa 2-7 kirjaiminen sana, alle 4 kirjainta olevat sanat ovat kaikki samanhintaisia.

Hinnasto:

4-kirjainta tai numeroa 13,20€
5-kirjaimiset 15,60€
6-kirjaimiset 20,60€
7-kirjaimiset 28,20€
Oma sana 2€/tilaus.

Ennakkotilauksia varastosanoista ja omia sanoja voi nyt tilata 3.2. klo 23.59 saakka. Tämän jälkeen tilaus lähtee eteenpäin, ja varastomalleja voi senkin jälkeen tilata. Seuraava isompi erä tilataan, kun tarvetta ilmenee, tilattavia albumeita täytyy olla vähintään 10, jotta tilaus lähtee. Nyt tuo määrä on kasassa ;-) Omat sanat tulee maksaa tilattaessa (lasku), varastomallit kun albumin saa. Alustava toimitusaika on 2kk, mutta ilmoitan tilanneille, kun saan vahvistuksen valmistajalta.

Chipboard-sanat
0,80€ /sana, sanan pituudesta riippumatta. Sanoja voi koristella maalaamalla, paperein, glitterein...
Sana voi olla mikä tahansa yksittäinen sana tai sanonta. Sanonnassa toisesta ja seuraavista sanoista lisäkulu 0,40€ esim. Made by Anu = 3 sanaa = 1,60€
Varastomalleja löytyy myös verkkokaupasta: maita, kaupunkeja, paikkoja... Sanojen korkeus on 2-3cm, myös "ääkköset" onnistuvat.
Omia sanoja voi nyt tilata 3.2. klo 23.59 saakka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti