Sivut

sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Verkkokauppa uudistuu! Hyödynnä tarjoukset nyt

Heipä hei!

Verkkokaupan uudistustyöt käyvät kuumina. 1.2. vietetään avajaisia, luvassa kampanjaa tuolloinkin. Mutta nyt tyhjennetään vielä vanhan kaupan hyllyjä. Kaikki tuotteet -20%! Tarjous on voimassa maanantai-iltaan klo 23.59 saakka. Tuotteet myydään tilausjärjestyksessä, eli jossain välissä voi käydä niinkin, että jokin tuote loppuu, ennen kuin ehdin päivittämään verkkokaupan tilanteen. Verkkokaupan osoite säilyy samana www.anunputiikit.fi

Tarjous lasktetaan tilausvahvistusvaiheessa tuotteiden hinnoista, postikulut tulevat normaalisti painon mukaan. Postitamme edullisimmalla mahdollisella tavalla (yleensä 2lk, tarvittaessa 2 helpostikuorta ennemmin kuin paketti), mutta mikäli toivot muuta postitustapaa, niin kerro siitä lisätietoja kohdassa. Voit toki tilata myös sähköpostilla.

Periaatteessa koko ajan voi tehdä tilauksia, verkkokaupan ulkoasu vain muuttuu jossain välissä totaalisesti ;-) Voi olla, että jossain välissä on lyhyt toimintakatko, mutta sen ei pitäisi kestää paria tuntia pidempää.

Uuteen kauppaan tulevat kaikki maksupainikkeet, kiinteät postikulut, eli käytännössä tilaus ja toimitus nopeutuvat. Postituksia tehdään edelleen niin pian kuin mahdollista/ arkipäivisin, mutta joskus on mahdollista, että postitus siirtyy seuraavalle arkipäivälle -onhan minulla muutakin elämää ;-) Mutta aina teen parhaani mahdollisimman nopeasta toimituksesta!

Tuotteiden lataus uuteen kauppaan on parhaillaan käynnissä, tervetuloa helpottamaan urakkaani ja ostamaan vanhan kaupan tuotteita pois :-) uuteen on siis tulossa myös paljon uutta, mitä ei vanhassa kaupassa ollutkaan enää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti