Sivut

tiistai 14. toukokuuta 2013

Hyviä ja huonoja uutisia

Heipsan!

Kovin ristiriitaisissa tunnelmissa mentiin eilinen päivä -tulossa on paljon uutta ja kivaa vieläpä ennen Kesäpirttiä mutta toisaalta Scrapperin yrityksen ja tuotemerkin loppuminen harmitti kovasti.

Scrapperin uusin lehti ilmestyy ensi viikolla ja se tulee ihan normaalisti myyntiin. Etukäteen ostaneille/tilanneille se postitetaan heti, kun lehdet saan. Samassa erässä tulee vielä lisää papereita ja leimasimia Belle Pastel -kokoelmasta. Uusia tuotekokoelmia ei ole enää tulossa, syksyn lehti ilmestyy vielä. Surullista. Itse olen ainakin kovasti pitänyt tästä lehdestä ja tuotteista.

Plussapuolella ovat monet uutuustuotteet mitä on tulossa touko-kesäkuun vaihteessa. Intohimona Skräppäyksessä monelle tutuksitullut Sodalicious rantautuu myymälään ennen Kesäpirttiä. Siellä uutuuksia pääsee hiplaamaan. Valikoimiin tulee kaikki heidän valmiit tuotteensa, paperit, muistikirjat, "puukannet", puukuviot, stencil -levyt... Jatkossa mahdollisesti myös leimasimia omilla teksteillä ja kuoseilla, samoin journaling lappuset, muistikirjat... Jos olet innostunut ideoimaan suomenkielistä valikoimaa, niin otahan yhteyttä! ;-)

Tämän lisäksi tilattuna on All Abroad, Chronology ja Gorjuss -sarjoihin täydennyksiä, aiemmin varastossa olleita tuotteita voi jo nyt tilata ja varata itselleen tällä hetkellä loppuneet tuotteet. Mikäli tuote on tällä hetkellä loppu, se kerrotaan tuotteen kuvauksessa. Noihin sarjoihin on tulossa myös uusia tuotteita, niitä alan päivittämään verkkokauppaan pikkuhiljaa. Näitä sarjoja pyrin pitämään valikoimissa niin kauan kuin niitä saa.

Stansseihin, sekä Distress Ink musteisiin on tulossa täydennyksiä myös, ja nyt ihan uutena Stickles kimalleliimat -kaikki sävyt mitä tilattavissa oli, jos nyt oikein muistan niin 28 eri sävyä!!

Säilytystuotteita mm. skräppipaperilokerikko, pikkutavaralokerikko, pöytämallinen askartelutarvikelaukku, pöydällä pidettävä atc teline, jossa voi vaikka pitää tarroja ja koristeita klipsuissa,  on myös tulossa!

Uudet chipboard sanat on päivitetty verkkokauppaan, samoin kuin kirjaimet. Kirjainten koko on isompi, keppikirjaimen korkeus on 4cm, pienet kirjaimet siihen sopivia. Seuraava erä sanoja tulee toivottavasti heinäkuussa.

Toukokuun viimeisellä viikolla/kesäkuun ensimmäisellä viikolla pitäisi kaikki ihanuudet olla täällä. Päivitän niitä verkkokauppaan sitä mukaan kun vain ehdin, ja jos ne ovat verkkokaupassa ne on tilattavissa/varattavissa. Heti kun joku paketti saapuu, niin tuotteet lähetetään maksaneille, varanneille (ennakkolasku vaihtoehto maksutavoissa), lähetetään ilmoitus saapuneista tuotteista ja maksun jälkeen paketti lähtee postiin.

Tervetuloa ostoksille!

Anu

ps. Kesäpirttiin mahtuu vielä! Ilmoittautumiset askartelupirtti @ gmail.com

2 kommenttia:

  1. Jahas, minun täytyy vähän tilailla tavaraa Askartelupirtille :D

    VastaaPoista
  2. Heips Anu! LÄhetän tässä kiitokset Askartelutaivaan haasteen arvontapalkinnosta. Sain sen eilen ja olin tosi ilahtunut! Kiitos kivasta palkinnosta! :D

    VastaaPoista