Sivut

perjantai 31. toukokuuta 2013

Sannan DT-töitä

Tein Anun Putiikeista saatavasta Vintage Notes -paperisarjasta nimikyltin taannoiseen korttitapaamiseen ja kaksi ylioppilaskorttia. Paperisarja on 12x12-tuumainen, ja siinä on jokaista paperia 2 kappaletta. Papereissa on yhteensointuvat vaaleat värit ja kuviot sekä struktuuriltaan kevyesti ruudutettu pinta. Yhdessä paperiparissa on irtileikattavia kuvioita, joita käytin nimikyltissä käsinkirjoitetun nimen pohjana ja toisessa irtileikattavia englanninkielisiä toivotuksia, joita laitoin ylioppilaskortteihin.

Lisäksi käytin Anun Putiikkien pitsejä, joista vaaleanvihreään korttiin laittamani värjäsin kirkkaanvalkoisesta luonnonväriseksi Distress Inkin Old Paper -musteella. Isommat ja pienemmät ruusut sekä iso värjätty kukka nimikyltissä ovat Anun Putiikeista, kuten myös kaikki käyttämäni puolihelmet. Koristelin kortteja myös Stickles-kimalteella ja värjäsin reunoja DI:n Vintage Photo -musteella. Kakkupaperi ja kiekurastanssi ruusujen alla ovat myös Anulta. Vintagekuvat ja lyyraääriviivatarrat ovat omasta tarvikevarastostani.
Jos innostuit näistä tuotteista, voit tehdä tilauksen verkkokaupassa 10.6. mennessä ja saat 10% alennuksen kertatilauksesta. Vintagepaperipakkauksia saapuu myymälään tällä tai ensi viikolla, toimitus niiden osalta heti kun tuotteet saapuvat. Tilauksesi voi sisältää mitä tahansa tuotteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti