Sivut

keskiviikko 5. elokuuta 2015

Instagram-kuvat talteen -tai muuten vaan pieniä yksityiskohtia rakastavalle!

Heipä hei!

Sain Anulta pyynnön tehdä pienen esittelyn Instagram-albumeista ja tässä sitä tulee, sillä itse olen hurahtanut näihin pieniin vastustamattomiin miniskräppäysalbumeihin ihan kympillä. :)


Itse albumi on ulkomitoiltaan 16 cm leveä, 14cm korkea ja 5cm syvä. Albumi toimii kahdella D-ring renkaalla, johon käy 4"x4" kokoiset muovitaskut. Kuvassa oleva albumi on Instagram Kit Love notes- kitin albumi. Kitissä tulee albumin mukana muovitaskuja, valmiita kortteja, sekä 3 mustetyynyleimasinta. Erilaisia albumeja ja muovitaskuja ja kortteja on myös mahdollista ostaa erikseen.


Vaikkakin näitä pieniä albumeja kutsutaan Instagram-albumeiksi, ei se tarkoita, että vain instagram kuvat näissä toimisi. Itse olen käyttänyt tämän Instagram-albumin "tavalisen minialbumin"-tyyliin viimevuotisen Matkaluovuuteen-tapahtuman kuvilla ja tarinoilla. Mikätahansa asiakokonaisuus toimii näissä erinomaisesti, esim. lomamatka, kouluvuosi tai muu ajanjakso elämästä tai sitten nimensä mukaisesti Instagramin kuvat. :)


Käytän paljon itsetehtyjä kortteja valmiiden korttien kanssa sekaisin. Silppulaatikon kätköstä saa helposti aikaan ihmeitä, sillä muovitaskusta riippuen korttit ovat kooltaan 4"x4" ja 2"x2", eli paljoa paperia tähän ei kulu. Ylläoleva kortti on misteillä värjätty kartonki, joka on kohokuvioitu kohokuviointikansiolla. Kohokuvioinnilla saa kivasti kolmiulotteisuutta ilman, että korteista tulisi liian paksuja muovitaskuihinsa.


Kuvien kiinnittämiseen korttiin (silloin kun kuva on pienempi kuin muovitasku) käytän yleensä nitojaa, kaksipuoleistateippiä, washiteipippiä, haaraniittejä tai kohotarrapaloja. Nitojan niitit, washiteipit ja haaraniitit, toimivat myös kivoina koristeina ja tehostekeinoina esim. tarratimanttien ja puolihelmien kanssa. Eikä koristelusta kannata myöskään unohtaa leimailua. :)


Mikäli kuvat on liian isoja, esim. kymppikuva, jonka haluaa käyttää kokonaisuudessaan, voi sen leikata ja jatkaa seuraavalla sivulle, mikäli kuvan katkaiseminen ei haittaa.Kiitos Milla!

Anun Putiikeissa Instagram-albumitarvikkeet löydät kootusti albumiosasstolta ja sieltä instagram
Koristeita, aakkostarroja ja muita tarroja löydät verkkokaupasta löydät kulloinkin kyseessä olevilta osastoilta. 
Nyt, kun tilaat yllämainituilta osastoilta, 9.8.2015 klo 23.59 mennessä, saat -10% näiden osastojen tuotteista. Tilauksessa voi olla myös muita tuotteita. Alennuksen saat koodilla VCEMU3 Koodi kirjoitetaan sille varattuun kenttään aivan tilauksen lopussa. 

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti