Sivut

sunnuntai 30. elokuuta 2015

Skräppipapereiden säilytystä, paperileikkureita ja muuta kivaa ennakkotilauksessa NYT

Heipä hei!

Ennakkotilausmahdollisuus elokuussa on avoinna vielä tänään ja huomenna, eli elokuun loppuun. Tuotteet saapuvat syyskuun alkupuolella.

Tällä kertaa tarjolla on mm. ihania värikkäitä säilytyslaatikoita vaikka skräppipapereille:
Laatikoiden koko on "14,75 x "13 ja korkeus "3,75 Väriä ei valitettavasti pysty päättämään, mutta toiveita voit tilatessasi esittää. Ennakkotilaustuotteet löydät tästä


Paperileikkurisuosikkia saa nyt myös Anun Putiikeista, ennakkotilauksessa niin pienempää mukaanotettavaa mallia, kuin isompaakin. Leikkuri on saanut kovasti kehuja siitä, että tällä "ei onnistu vinoon leikkaamaan".


Pro on siis isompi, molemmilla voi "12 papereita leikata. Ennakkotilaustuotteet löydät tästä

Muuten ennakkotilaustuotteissa löytyy stansseja, laukku ja kulmaleikkuri. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiin!

Ennakkotilausten tulee olla perillä elokuun loppuun mennessä. Tuotteet tulevat syyskuun alupuolella. Tuotteet ovat ennakkotilattuna vähintään 1€ edullisempia ja kaikkia tuotteita ei välttämättä tule myöhemmin lainkaan, mikäli ne eivät ole herättäneet kiinnostusta.
Tuotteen voi tilata verkkokaupasta ja joko maksaa heti tai valita maksutavaksi ennakkomaksu, jolloin tuote tulee maksaa viimeistään sen saapuessa. Ennakkotilaus on molemmissa tapauksissa sitova. Mikäli jokin tuote ei minusta riippumattomista syistä tule aikataulun mukaisesti, on asiakkaalla oikeus perua tilaus ja saada mahdolliset maksut takaisin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti