Sivut

maanantai 18. huhtikuuta 2011

Uutta

Huomenta!

Die Scrapperin lehdet saapuivat perjantaina alkuillasta, tilatut ja maksetut postitan tänään. Lehtiä on vielä jäljellä nro 2 ja 3 á7€, ja nro 4 (perjantaina ilmestynyt uusin) 8,90€ noudettuna myymälästä tai kun nähdään, postitettuna 10,90€!  Lehden voi tilata sähköpostitse tai verkkokaupan kautta. Lehdessä on paljon kivoja juttuja inspiraatiota ja kilpailuja, myös Suomesta voi osallistua ja toivotaankin kuvia töistä, jotka osallistuvat esimerkiksi haasteisiin! Jos kielellinen puoli tuottaa ongelmia, niin voin auttaa siinä. Kysy vain rohkeasti.

Tälle päivälle odottelen saapuvaksi isoa kuormaa askartelutarvikkeita. Lasku tuli jo perjantaina, joten sopisi tavaroidenkin tulla! Tulossa kuviopapereita, kukkia, yksivärisiä kartonkeja, paperileikkureita ja varateriä, liimapisteitä, lokerikkoja (tarjottimentapaisia, joihin voi joka lokeron pohjalle skräpätä kuvia tai muuta vastaavaa) ja muuta kivaa. Tervetuloa tutustumaan!

Myymälän ale-kampanja on vielä voimassa, eli kupongilla saat -15% myymälässä tehdyistä ostoksista. Jos sinulla ei ole kuponkia mutta pääsisit käymään myymälässä tällä tai ensi viikolla, laita viestiä, niin pistän kupongin tulemaan! :-) Pääsiäisen alusviikolla myymälä on auki seuraavasti: ma ja ti 9-15, ke 9-18 ja to 9-14. Ja ensi viikolla ti 9-15, ke 9-18, to ja pe 9-14!
Tervetuloa!

Aurinkoisin terveisin,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti