Sivut

maanantai 11. huhtikuuta 2011

uutuuksia ja tarjouksia

Heissan!

Näin aamuisen lumisateen jälkeen on pakko pistää tuulemaan!
Tänään saapui jo nippu uutuuksia mm. minialbumeita (talo,juna, linna), pari uskomattoman kaunsta skräppipaperia, chipboard-koristeita... ja lisää tulee heti alkuviikosta -toivottavasti jo huomenna... Luvassa papereita, kukkia, leikkuri ja varateriä, liimapisteitä, yksivärisiä kartonkeja...
Kuvia saan toivottavasti pian, niin pääsette tekin ihailemaan :-)

Die Scrapperin -lehti ilmestyy perjantaina, sitä voi tilata nyt joko verkkokaupan kautta tai sähköpostitse. Lehdet postitetaan heti kun ne minulle saapuvat ja ne on maksettu (paitsi jos tilaat verkkokaupan kautta Klarna-laskulla, jolloin postitus tapahtuu heti)!

Mutta nyt verkkokaupassa kokeilemme toimituksia ilman postikuluja, selvää säästöä sekin! http://www.kiinakauppa.fi/, osiossa askartelu löytyy myös ei-niin-kiinalaisia-juttuja.

Myymälään tulijoille on jaossa ale-kuponkeja, pyydä omasi, jos et vielä ole sellaisia saanut ja pääsisit käymään paikanpäällä. kupongit ovat voimassa huhtikuun ajan, ja niillä saa -15% kertaostoksesta. Kuponkien määrää ei ole rajattu vaan niitä saa vapaasti antaa myös kaverille, mutta myymälässä alen saa vain kuponkia vastaan.

Ja anteeksi kaikki kirjoitusvirheet, kirjoittelen lainakoneella ja tuntuu, että puolet kirjaimista jää välille :-)

Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti