Sivut

tiistai 15. heinäkuuta 2014

Alennuskoodi verkkokauppaan!


Heipä hei!

Helteiset kelit lie sulattaneet ajatuksenikin, mutta loppuviikoksi olisi luvassa alekoodi NKMLQ, jolla saa 20% kaikista verkkokaupan tuotteista. Alekoodi kirjoitetaan sille varattuun laatikkoon, aivan tilauksen lopussa ja verkkokauppaohjelma  laskee alennuksen automaattisesti. Jos tilaat ennakkomaksulla, maksathan tilauksesi viiden päivän sisällä, muutoin tilaus raukeaa. Tervetuloa ostoksille!

Tämä tarjous on voimassa ainoastaan verkkokaupassa, mutta toki voit tehdä tilauksen verkkokaupassa ja noutaa sen myymälästämme Kangasalta -tai nyt myös Raumalta Toimintakeskus Himonasta (sovi tästä tarkemmin, toimitusaika voi olla hieman pidempi).

Pieni valikoima tuotteitamme on nyt myynnissä Raumalla, Toimintakeskus Himonassa. Voit toivoa sinne myyntiintulevia tuotteita meiltä tai sieltä suoraan, siellä myynnissä olevat valikoimat vaihtelevat. 

Verkkokauppaan on lisätty uutuustuotteita mm.  korttipohjia, stansseja, metallikoristeita, pitsejä, ja vielä tänään sinne lisätään yksivärisiä satiini ja organsanauhoja, myös niitä voi ostaa tarjouskoodilla. Samalla täydennettiin varastoja mm. säilytysratkaisujen, stanssien ja Distress musteiden osalta. Jouluosastokin alkaa pikkuhiljaa päivittyä uusin tuottein, kannattaa seurata ;-)

Olemme mukana Tampereella heinä-elokuussa järjestettävässä Askartelukerhossa, jossa aiheena ovat tällä kertaa stanssit. Tule tutustumaan stansseihin ja stanssauslaitteisiin ja nauttimaan hyvästä seurasta! Lisätietoja löytyy blogistamme + facebooksivullamme heti kun päivä varmistuu.
 
Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin ja muihin valikoimiin ja ostoksille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti