Sivut

torstai 3. heinäkuuta 2014

Lomat on ohi

Lomat on tältä kesää vietetty, kaikki loman aikana tulleet tilauksetkin paria jälkitoimitusta lukuunottamatta saatu postiin -ja varmaan ovat jo kerenneet vastaanottajillekin- ja muutenkin palaillaan arkeen. Lomakelit tietysti alkavat nyt, mutta eipä se haittaa, nyt lomalla tuli tehtyä kaikenlaista hyödyllistä. Mitä sinä teit/teet lomalla?

Verkkokauppan ja myymälään saapuu pikkuhiljaa uutuuksia, joitakin täydennyksiä, pysyhän tarkkana.:-) Varmasti jotakin kampanjaa ja tarjoustakin tulee jossakin vaiheessa... Myymälän osoite Kangasalantie 960, Kangasala avoinna ark 10-17 ja la 10-14.

Myymälään on suunnittelilla parikin kurssia, mutta en nyt kesän ensimmäisiä hellepäiviä ajatellut yrittää viettää kurssitellen. Sopiiko sinulle paremmin esim lauantai iltapäivä? Tai viikolla vaikka keskiviikko? Lauantaina voitaisiin aloitella jo klo 12, viikolla esim. klo 14. Suunnitteilla on ainakin seuraavat kurssit: paperisilpusta koristeita ja muuta kivaa skräppäykseen, kortteiluun ja muuhun, Project life-tyyppinen skräppäys -ideoita ja toteutuksia, mini-albumi stanssaten. Kursseista tarkemmin kun lyödään päivämäärät lukkoon.

Tervetuloa ostoksille myymälään ja verkkokauppaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti