Sivut

keskiviikko 17. helmikuuta 2021

Etä-esittely ja ostokset kotisohvalta

 Olisiko kiva tutustua tuotteisiin hiukan paremmin? Vähän messutunnelmaa kotisohvalta käsin? Päästä kysymään, pyytää näyttämään jotain tuotetta tarkempaan? Nyt se on mahdollista! Varaa etä-esittelyaika!



Kerää porukka (jokainen voi olla omalla koneella/puhelimella tai muulla laitteella kotona!!), sovitaan aika ja pidän teille suunnatun tuote-esittelyn livenä, kysymysten kera! Testi-esittely pidettiin keskiviikkona ja nyt on ihan jokaisen vuoro! Aikaa on hyvä varata n. tunti -mukaan voi toki hypätä kesken kaiken ja jos oikein juttutuulella ollaan niin toki esittely voi kestää kauemminkin!
Porukan koko voi vaihdella, periaatteessa yhdenkin henkilön kanssa tämä onnistuu, jos tarkoitus on on ostaa ja minun myydä :-)


Kerää porukka (jokainen voi olla omalla koneella/puhelimella tai muulla laitteella kotona!!), sovitaan aika ja pidän teille suunnatun tuote-esittelyn livenä, kysymysten kera! Etukäteen voi myös laittaa viestiä ja toiveita mitä tuotteita esitellään, mistä esimerkiksi paperipakkauksesta haluaisit nähdä enemmän. Testi-esittely pidettiin helmikuun alussa ja nyt on ihan jokaisen vuoro! Aikaa on hyvä varata n. tunti -mukaan voi toki hypätä kesken kaiken ja jos oikein juttutuulella ollaan niin toki esittely voi kestää kauemminkin! Tilaukset tehdään esittelyn aikana tai päätteeksi, aina voi huikata, että pistähän tuo Maijalle syrjään 😉 ja laskutetaan jokaiselta osallistujalta erikseen.

Esittely pidetään yhdessä sovitulla alustalla, esim. Facebook-huone, Facebook-live, Wa-ryhmäpuhelu, Teams, Zoom jne.




Tuotteet toimitetaan sopimuksen mukaan jokaiselle osallistujalle erikseen tai yhteen osoitteeseen tai yhden tilaajan omanaan ja kahden yhdessä jne.

Toimituskulu on 6€/paketti, yli 80€ toimitus ilman toimituskuluja -kuten verkkokaupassakin -olipa tilauksessa yhden tai useamman henkilön tilaamia tuotteita. Laita rohkeasti viestiä, kysy lisätietoja, varaa aika!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti