Sivut

maanantai 8. helmikuuta 2021

Kokeilisinko stanssausta?

Välillä askartelussa -ja toki monessa muussakin asiassa- tuntuu siltä, että kaikilla on kaikki mahdollisest pelivehkeet ja rensselit, että pystyy tekemään yhtään mitään. Mutta moni laite maksaa paljonkin, ja toisaalta, ei välttämättä tiedä, tulisiko sitä käytettyä sitten kuitenkaan tai tarve olisi vain kerran tai tosi harvoin. Siksi Anun Putiikeissa on useita laitteita, joita pääset käyttämään käytännössä maksutta. 

Sovi vain aika ja pääset stanssailemaan, kiinnittämään strasseja, kokeilemaan kohokuviointia, kuumailmapuhallinta, sapluunoita, kutistemuovia tai vaikka tekemään pikku kirjasen bind it all laitteella Anun Putiikkien varastolle Kangasalle. Nämä laitteet ovat käytössäsi ilmaiseksi, jos ostat jotakin Anun Putiikeista. Eli vaikka nyt sitten sen stanssattavan paperin  (halvimmat paperit varastolla ovat 0,30€!) Saat tuoda omat paperit, tai muut materiaali tai stanssit, jos sinulla sellaisia on tai voit ostaa tarvitsemasi materiaalit Anun Putiikeista käyntisi yhteydessä. Karkeasti; sovittu aika voi olla minä päivänä tahansa, myös viikonloppuna, ja 10-20 välillä. Tietysti minullakin jotain muutakin elämää on, mutta melko hyvin askartelemaan pääsee! 

Joka maanantai tästä eteenpäin blogissa on tiettyjä infojuttuja, ensiksi nämä kokeiltavat/ vuokrattavat laite-esittelyt. Jos sitten innostut ja haluaisit laitteen pidemmäksi aikaa kotiisi, niin sitten käytämme vuokrataulukkoa, se julkaistaan laite-esittelyiden päätteeksi täällä blogissa.Kuvan koristeet on stanssattu big shot laitteella hopeanvärisestä tarrapaperista. Eli suorastaan itsetehtyjä tarroja!  Ei kommentteja:

Lähetä kommentti