Sivut

sunnuntai 24. helmikuuta 2013

15,5x15,5cm kirjekuoria ja muuta uutta

Anun Putiikkien kautta on tilattavissa koko Scrap it up-mallisto, paljon kivaa skräppäykseen ja korttiaskarteluun. Kuvasto löytyy sähköisenä osoitteesta scrapitup.se -ruotsiksi, ja kruunuhinnoilla. Tarvittaessa saat käännösapua sekä hintatiedot sähköpostilla. Osa tuotteista on jossain vaiheessa tulossa myyntiin myymälään ja verkkokauppaankin, mutta nyt heti on siis mahdollisuus tilata kaikkia tuotteita.


Mallistoon kuuluu minulta paljonkysyttyjä tuotteita mm. kirjekuoria koossa 15,5x15,5cm. 12kpl paketti maksaa 4.80€  Väreinä vaaleanvioletti, vaaleanvihreä, vaaleanpunainen, vaaleansininen, valkoinen ja offwhite ja Vintage-kuvia, erikokoisia pakkauksia ja hieman eri aiheita samaan tyyliin, myös mm. autoja ja moottoripyöriä! Nämä ovat tilaustuotteita, Scrap it up-mallistosta. 

Malleja tuotteista on nähtävillä myymälässä Kangasalla ja muualla seuraavan kerran Leimailutaivaassa 9.3. Myös Leimailutaivaassa voit jättää tilauksen.
 
Tilaus scrap it up:in suuntaan lähtee heti, kun vähintään 1500kr on kasassa (n.180€) Mulla on jo alkutilausta kasassa, joten eiköhän se siitä kokoon tule ;-) Toki siis mitä tahansa muutakin voi kuvastosta tilata (sähköisenä löytyy www.scrapitup.se, hinnat tuolla kruunuina, koetan työstää eurohinnastoa tässä "pikkuhiljaa", joten jos haluat tarkan hinnan euroissa, niin pistä viestiä, mistä tuotteista olet kiinnostunut. ;-)
Scrap it up -tilauksissa peritään kiinteä 2€ toimituskulu, olipa paketti minkä kokoinen tahansa! Samaan lähetykseen voit tilata myös Anun Putiikkien verkkokaupasta www.anunputiikit.fi, eivätkä postikulut tuosta nouse! ;-) Noudettaessa 2€ kulua ei peritä. (Noutaa voi myös tapahtumista joissa olemme mukana!)


Tilaus tulee tehdä sähköpostilla anun.putiikitÄTgmail.com
Kerro siinä, mitä tuotteita haluat, tilausnumerot löytyvät kuvastosta, mitä väriä, montako ja haluatko tuotteet postitettuna vai noudatko. Jos haluat ensin tiedustella hintoja, kirjoita tämäkin viestiin, niin en suotta tee sinulle laskua ;-) Tai tule tekemään tilaus myymälään! 

Jos tilaat itse, tai keräät, tilauksen jonka arvo on vähintään 1500kr, (180€), olet oikeutettu kiitoslahjaan, jonka sisältöä et voi valita. Lahja tulee tilauksesi mukana. 

Tervetuloa ihastelemaan ja tilaamaan ihania tuotteita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti