Sivut

torstai 28. helmikuuta 2013

Arvonta

Liekö korkea kuume vai ikkunasta selvästi näkyvä kevään eteneminen sekoittanut pääni, mutta päätin pistää pystyyn pika-arvonnan :-)

Palkintona on kasvava yllätyspalkinto: jokainen arvontaan osallistuva henkilö kasvattaa pakettia yhdellä eurolla! Kun mukana on 50 osallistujaa (eli paketin arvo on vähintään 50€) aloitetaan toisen paketin kokoaminen. Kakkospaketin arvo on vähintään 10€. Eli jos osallistujia on 51, arvotaan 1 paketti, jonka arvo on vähintään 50€, ja 1 paketti jonka arvo on vähintään 10€.

Osallistuja = yksi henkilö. Yksi osallistuja voi saada useamman arvan, riippuen omasta aktiivisuudestaan. ;-)

Että mitä pitää tehdä?
1) Käy täysin uudistuneessa verkkokaupassa www.anunputiikit.fi ja valitse suosikkituotteesi. Tuotteita voi olla 1 tai enemmän. Kerro valintasi kommentissa tähän postaukseen. Mikä tuote tai mitkä tuotteet, miksi, onko sinulla jo kyseinen tuote, haluaisitko sen. Tilatakin toki saa, vielä on voimassa ilmaiset postikulut! Mutta tilaamalla ei voi saada lisää arpoja ;-) Kerro myös siitä, mistä kuulit tästä arvonnasta (Anun Putiikkien blogi, joku muu blogi, Anun Putiikkien facebook-sivu, joku muu facebook-sivu, tapahtuma, sivu...) = 1 arpa.

2) Jaa tämä postaus blogissasi = 1 arpa

3) Jaa tämä postaus facebook-sivullasi = 1arpa

4) kerro tästä eteenpäin jollakin muulla tavoin. Tällöin erityisen tärkeää on, että jos kyseessä on joku palsta, yhteisö tai vastaava, että kysyt luvan ylläpidolta julkaista tämä, ja toisaalta, että muistat omassa kommentissasi mainita mihin tai missä olet arvonnasta kertonut. = 1arpa.

Aikaa osallistua arvontaan on 4.3. klo 8 saakka jättämällä kommentti tähän arvontapostaukseen. Muualle jätetyt kommentit tai pelkkä osallistun ei tällä kertaa riitä!

Onnea matkaa!

Ps. Jos jokin jää epäselväksi, niin kannattaa kysäistä... tälläkin hetkellä kuumemittari näyttää lähes 38 astetta...
 


19 kommenttia:

 1. 1)The sweetest thing Lavender-paperisetti on kaunis ja mieleinen... Distress Inkin musteita jonkin verran jo onkin, mutta nuo kausisetit houkuttaa, niitä kun en omista :) Kuin myös DI-musteiden täyttöpullot...niitäkään ei koskaan ole liikaa,kuin ei myös timanttikoristeita... :)

  2) Facebookistahan minä tämän bongasin ja siellä jaoin tietoa eteenpäin,blogia kun ei ole :)

  Kahdella arvalla koetan onneani...

  VastaaPoista
 2. Mulle menis varmaan mikä tahansa My minds eyen tuote papereista leimasimiin. Yhdellä arvalla ainakin toistaiseksi mukana. Pikaisia paranemisia sinulle!

  VastaaPoista
 3. Haluaisin uusimman Die Scrapperin -lehden koska kiva luettava on tällä hetkellä lopussa :) Näin arvonnan varmaan Anun Putiikkien Facebook-sivulla. 1 arvalla mukana. Paranemisia - itsekin olen flunssassa mutta kuumetta ei liene.

  VastaaPoista
 4. For the record Documented-haaraniitit olisi tosi jees, samoin albumi 12"x12"-jutuille. Luin arvonnasta täältä blogista :)

  Olen kahdella arvalla mukana, linkitän blogiini arvonnan vielä tänään!

  VastaaPoista
 5. Näin tän facebookissa...

  Suosikkituotteet ovat noi distress musteet ja ehdoton suosikkini on tuo kaksipuoleinen teippi.

  -maarit

  VastaaPoista
 6. Ehdoton suosikkituote on nuo BG Aspen Forest -metallikoristeet. Ovat sellaista värimaailmaa, mikä on just nyt mieleen.

  Mainostin blogissani :) Ja itse arvonnasta kuulin suoraan sinulta.

  VastaaPoista
 7. Ihania tuotteita on putiikki pullollaan. Ihastuin todella paljon BG12" Aspen Frost -paperipakkaukseen. Toisaalta myös Scrapbookin leimasin kirjaimet vaikuttavat ihanilta. Molemmat tai jotain vastaavaa täytyy jossain elämän vaiheessa lisätä hankintalistalle. :)

  Arvonnasta löysin tietoa Kortistosta ja ajattelinpas huomenissa mainostaa blogissani. :)

  VastaaPoista
 8. sweetest thing Lavender paperisetti

  bongailin yllätys facebookin kautta, laitoin myös kavereille jakoon että saadaan se 50 täyteen. x_unrated at hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Paljon kaikkea ihanaa on putiikissasi, erityisesti ihastuin Marianne Designin perhosleimasimiin. Olen ostolakossa alkuvuoden hurjan törsäämisen takia, mutta sen jälkeen voisin hyvinkin tulla tilaamaan nuo ihanuudet.
  Tiedon löysin Kortistosta ja blogiini laitan mainoksen saman tien.

  VastaaPoista
 10. My Mind's Eyen The Sweetest Thing -sarjan paperit, leimasimet ja pisaratarrat ovat ehdottomia suosikkeja :) Tiedon arvonnasta huomasin Facebookista. Kahdella arvalla mukana, mainostin arvontaa myös blogissani.

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja perusteluna valinnalleni on se, että kevään tullen aina kaipaan jotain tuollaisia hempeämpiä ja söpömpiä askartelujuttuja :)

   Poista
 11. Suosikkituote on valkoiset puuhelmet koska niitä voi maalata ja koristella just niinku haluaa :)
  Näin mainoksen tästä arvonnasta Kortiston haasteen yhteydessä.
  Tein postauksen arvonnasta blogiini http://millavaan.blogspot.fi/2013/03/kannattaa-kurkata.html?m=1
  ja Jaoin tämän sinun blogipostauksen FBssä seinälläni.
  Sekä mainostin arvontaa FBssä Kainuun Kortteilijoitten sivulla.
  Eli tei kaiken mahollisen joten saan useamman arvan ;)
  Ihana arvonta ja toivottavasti moni innostuu osallistumaan :)

  VastaaPoista
 12. No olipas vaikea valinta. Tänä yönä päädyin tähän "Leimasinsetti The sweetest thing Lavender Cutie Pie", mutta huomenna voi olla joku muu. Törmäsin tähän Millan suosittelemanan Kainuun kortteiljoiden sivulla facessa.

  VastaaPoista
 13. Minä halauisin valkoisia isoja puuhelmiä. Koruilu on nyt pinnalla ja niitä olisin tarvitseva, valkoinen on minusta raikas väri ja sitä on helppo yhdistellä mihin tahansa muuhun väriin.
  Toinen toiveeni olisi kiinakaupan puoelelta fuksian värinen vuika jossa vaaleat puuosat. Olisipa hienoa tuollaisen viuhkan kanssa kesä kuumalla hengailla kaupungilla ja löyhytellä kuumaa ilmaa ;)
  Törmäsin tähän kortisto blogissa.

  VastaaPoista
 14. Suosikkejani on All is Bright haaraniittipakkaus, A4 Warm Winter Wishes-paperikko, Kiinakaupan Syömapuikkosarja lahjapakkauksessa. Siinäpä minun top 3. Itselläni ei noita ole, mutta tietty vastaavia, erilaisia. On papruja ja haaraniittejä ja syömäpuikotkin, vaan ei noita mitään ja ovat todella kauniita kaikki!
  Toivoisin kauppaan valkoisia puuhelmiä, pyöreitä, mitkä ovat kooltaan 1,5cm halkaisija. Tai isompia. Myös muut värit kivoja. ;)

  Osallistun arvontaan kaikenkaikkiaan 3 arvalla.

  VastaaPoista
 15. distress musteet ovat niitä mitä menee. joten valitsen sen.

  löysin tämän facebookista kaverin kautta, joten jaan tämän myös uudestaan eteenpäin :)

  mariestrange(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 16. Pikaisia paranemisia sinulle ja Suosikki tuoteeni on kaupassasi Paperi ruusut, jokainen niistä vaan osuu silmiin ,ja kolahtaa,ja Kauppaasi toivoisin lisää, erillaisia nauhoja paksuja ja ohkaisia , nauhat on mulle sellainen mikä kolkuttaa ja kukat (:, ja osallistun neljällä arvalla, jaoin omassa profiiilissa fbssä ja sitten pinskun puuhastalut fbssä, sekä blogissa jaoin , ja näin arvonnan kun kaveri jakoi fbssä sitä kautta tänän tänne eksyin, eli neljällä taisin päästä mukaan, ja onkohan mahdollista saada kiina kaupan askartelu puolelle ,kiinalaisia leimasimia, ja muista kiinalaisia erikois askartelu juttuja pia.backmark@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Suosikkituotteita löytyis vaikka kuinka monta, mutta sormiveitsi vaikutti kiinnostavalta tuttavuudelta. Mukana kahdella arvalla. Bloggaus + vierailu nettisivuilla.

  VastaaPoista
 18. Kiitos kaikille kommentoineille/arvontaan osallistuneille. Tässä muutama tuotevinkki/vastaus tiedusteluun:

  Scrapperin-lehti ilmestyy tänä vuonna 2 kertaa, huhtikuussa ja lokakuussa. Piakkoin laitan ennakkotilausmahdollisuutta tästä.

  Puuhelmiä on lisätty jo nyt eri kokoja (6mm, 8mm, 10mm, 12mm) ja lisää on tulossa 12mm (uusia värejä), 15-16mm, 20mm ja 30mm.

  Kiina-aiheisia askartelumateriaaleja "metsästän" kaiken aikaa, niitä ei tällä hetkellä tahdo olla tarjolla, mutta varmasti otan valikoimiin, kun jotain vastaan tulee, ja vinkkiäkin saa antaa, jos jossakin näkyy. ;-)

  VastaaPoista