Sivut

torstai 21. helmikuuta 2013

Scrapperin kevätkokoelma

scrapperin-blogi
Ihastuttava Felicitas Mayer-Klinkin suunnittelema kevätkokoelma ennakkotilauksessa nyt! Kokoelma julkaistaan maaliskuun puolivälissä, meillä se on n. viikkoa myöhemmin.
Ennakkovaraajan etuna ilmainen postitus ja pakettitarjous! -ja tietysti varmistat sen, että saat omasi. Leimasinsetit loppuivat viimeksi maailmalta, meiltä löytyy vielä pari settiä.

Eli kokoelmassa on 6 2-puoleista 12" paperia ja A6 kokoinen leimasinsetti. Papereiden hinta on 1€/kpl, ja leimasinsetin 13€. Näin ainakin ennakkotietojen perusteella. :-) Jos hinta laskee, se huomioidaan laskussa, jos hinta nousee niin ennakkovarauksen tehneet saavat näillä hinnoilla. En siis vielä ole saanut tilaus- ja hintatietoja!

Setti: 12 paperia (2 kutakin) ja leimasinsetti yhteishintaan 22€ sis postikulut

Paperit valinnan mukaan 1€/kpl (jos tilaat vähintään 10kpl sisältyy postitus hintaan).

Leimasinsetti 13€ (sis postikulut)

Tee ennakkotilauksesi 10.3. klo 15 mennessä sähköpostilla anun.putiikit ÄT gmail.com !  Tulossa verkkokauppaan, nopeimmat voivat tilata ja varmistaa omansa jo nyt sähköpostilla!

Saat tilauksestasi sähköpostilla laskun, joka on maksettava ennen kuin tuotteet lähetetään sinulle, kuitenkin viimeistään maaliskuun loppuun mennessä. Tuotteet voi noutaa myös Kangasalan myymälästä, Omakorun myymälästä Tampereen Turtolasta, Intohimona Skräppäys -tapahtumasta Helsingistä tai Helsingin kädentaitomessuilta. Jos haluat noutaa pakettisi jostakin yllämainitusta, niin kerro siitä tilauksen yhteydessä.

Ja samaan pakettiin -ilman postikuluja voit toki tilata muitakin tuotteita uudistuneesta verkkokaupasta. Lisää tällöin lisätietoja kohtaan, että haluat postituksen yhdessä scrapperin tilauksesi kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti