Sivut

perjantai 1. toukokuuta 2015

Askarteluviikonloppu: Arvonta

Tähän arvontaan on kaikkien mahdollista osallistua!

Arvomme kaikkien kommentin jättäneiden kesken 20€ arvoisen tuotepalkinnon!
Kommentissa sinun tulee kertoa oletko jo askarrellut jotain eilisen ja tämän päivän aikana (saat laittaa linkin tuotoksiisi!), oletko vielä aikeissa askarrella, vai meneekö tämä viikonloppu aivan muissa merkeissä.

Vastausaikaa on 2.5. klo 10 saakka!

Onnea kisaan!

11 kommenttia:

 1. Täällä oltiin vappuyö töissä ja tänään nukutti yllättävän pitkään. Huomenna ehdottomasti askarrellaan! Mukavaa vappua!

  VastaaPoista
 2. Olen askarrellut lasta kädessä vanhoita pelikorteista haitarikirjan. En ole kuvannut blogiini työtä vielä, koska haitarini lähtee atc-korttien mukana extrayllärinä Anemonelle. Työ on kestänyt kaksi päivää ymmärrettävästä syystä, mutta kyllä kannatti.

  VastaaPoista
 3. Tämä viikonloppu menee matkoilla, mutta ensi viikonlopuksi on varattu skräppäystapaaminen :)

  VastaaPoista
 4. Aikeissa askarrella huomenna tai ylihuomenna, ensi kertaa liki kahteen kuukauteen!!!!

  VastaaPoista
 5. Luulen, etten tänä viikonloppuna jaksa askarrella, sillä olen toipilaana vielä, mutta paljon erilaista on tehty ja tullaan tekemään. Teen kortteja, atc:ta ja kirjoja, tuunauksia ja koruja... viimeisin nippu syntyi inchieistä.Teen yleensä siitä, mitä löytyy kierrätettävää tai saatua.

  VastaaPoista
 6. (ilmeisesti mun aiemmin kirjoittama kommentti katos?)
  Täällä on koko päivä askarreltu tätä vapun askarteluhaastetta annetuista materiaaleista.. siis eilisen illan mietin mitkä kuvat ja aiheet ois hyvät.. nyt täällä ährätään vähän kerrallaan työtä eteenpäin. Voi olla että ehtii jopa toisenkin leiskan tekemään jos oikein yötä myöden "aherran"!

  VastaaPoista
 7. Hiukan uusilla askartelutarvikkeilla leikin, mutta en saanut mitään valmista aikaan. Parille kortille olisi tarvetta, joten niitä aikomus viikonlopun aikana vielä vähintään suunitella.

  VastaaPoista
 8. Tänään ja eilen on tulut askarreltua iso pino kortteja ja tulevaksi viikonlopuksi on vielä monta suunnitteilla lisää! :)

  VastaaPoista
 9. Askartelin "serpentiiniä"

  vaatehuttuja(@)gmail.com

  VastaaPoista
 10. Enpä ole askarrellut =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Enpä ole askarrellut =).
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista