Sivut

lauantai 2. toukokuuta 2015

Aslarteluviikonloppu: Inspiraatiota mökkikauteen DT- Sanna4heures37 -skräppikartongeista rakentelin taannoin pari talokorttia. Malli on jäljennetty Cheryl Owenin Kortintekijän oppaasta.


Kummankin talon katolla on itse värjätty kukka. Näitä valkoisia kukkia saa Anun Putiikeista sekä isona, että pienenä; tässä on käytetty sitä isompaa kokoa. Vasemmanpuoleisen kukan värjäsin vettä käyttäen musteilla ja akvarellikynillä, oikeanpuolimmaisen akvarellikynillä ja Stickles-kimalteella. Keskellä olevat kukat lävistin samoista kartongeista, joista kortitkin on tehty ja keskustoina on pikkuruiset haaraniitit.  
 
Mustakattoisessa talossa käytin 4Heures37 -kuvioskräppipapereita ja yksiväristä punaista. Aukko ja sen ympärys on tehty omilla stansseilla ja muut punaiset reunalistat omilla kuviosaksilla. Alareunan polvekenauha toistaa samaa muotoa. Se ja vaaleanpunainen rusetti ovat myös Anun Putiikeista.
Tästä kuvasta näkee kuviopaperin toisen puolen ja sen, että tällainen talokortti taittuu täysin litteäksi, joten sen voi lähettää kirjekuoressa. Katon sisäpuolella on paikka kirjoitettavalle tervehdykselle.

Toisessa kortissa seinät on tehty yksivärisestä skräppikartongista ja koristeltu Anun Putiikkien valikoimiin kuuluvilla kakkupaperilla. Alareunassa kiertää tässäkin kortissa raidallinen suikale 4H37:n paperin reunasta.
Toisen puolen kakkupaperi on sydämenmuotoisen paperin kärjestä. Täälläkin on koristereunat tehty yksinkertaisesti kuviosaksilla toisenvärisistä papereista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti