Sivut

maanantai 16. maaliskuuta 2020

Hetki aikaa itselle, haastetyö

Viikonloppu meni vähän surkeissa tunnelmissa. Kalenteri tyhjeni kuin iskusta perjantain aikana, kaikki  messut ja isommat tapahtumat peruttu. Kun yrityksen myynti tapahtuu suurelta osin tapahtumissa on isku vallan kamala. Kiinteät kulut juoksevat joka tapauksessa, ja jostain on myyntiä keksittävä. Eilen päätin kuitenkin tehdä jotain mistä pidän ja unohtaa hetkeksi murheet. Aamulla kävin pitkällä kävelylenkillä mieheni kanssa ja jokunen valokuva tuli napattua reitin varrella. Riittää jatkossakin skräpättävää :-)
Illansuussa sitten skräppäsin, kuinkas muuten kuin hetki aikaa itselle -haasteen innoittamana. Aiheena Nimi Tartuin haastetta varten kasaamaani settiin (ostettavissa verkkokaupasta
Omiin askartelutottumuksiini setti on jopa runsas, melko paljon jäi käyttämättä, tai teen vielä toisen sivun tähän haasteeseen, kuka tietää. 


Pohjaksi valitsin pinkin kartongin, kuviokartongeista käytin kahta, teippejä, leikkeitä, aakkostarroja ja chipboardtarroja. Ainoastaan kynä on omista varastoista. Tekstiksi tuli ajatuksia nimestäni. Tekstiä olisi tullut lopulta enemmänkin, mutta nyt siinä on kuitenkin rajattu kokonaisuus. 

Ja tämmöinen toteutus siitä tuli: Tässä vielä pari kuvaa yksityiskohdista: 


Kuvauksen koko haasteesta löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti