Sivut

maanantai 2. maaliskuuta 2020

Kanta-asiakkuus uutisia


Kanta-asiakkuusohjelma alkaa, haluathan olla mukana alusta asti? Alla lisätietoja kuinka pääset mukaan ohjelmaan.

Kanta-asiakkuus on jaettu verkkokauppa-asiakkuuteen ja varastomyymälän asiakkuuteen. Jos tilaat verkkokaupasta ja käyt varastolla, niin sovitaan henkilökohtaisesti kuinka yhdistämme nämä asiakkuusmuodot, mikä sinulle on järkevämpää.  Messuilla tehtyjä ostoksia ei voi yhdistää kanta-asiakasohjelmaan.

Verkkokaupassa Kanta-asiakkuus on helppoa, kaikki tilaukset huomioidaan ja lasketaan. Ja tässä huomioidaan kaikki tilaukset vuoden 2020 alusta asti. Kanta-asiakkuus edut ovat voimassa kalenterivuosittain, eli vuosi 2020 kerätään ostoja ja vuodenvaihteessa katsotaan minkälaiset edut ensi vuodelle saa. Toki loppuvuodesta muistutellaan, että kuinka paljon puuttuu seuraavasta tasosta.

Vuositasolla ostot verkkokaupasta palkitaan henkilökohtaisin alenuskoodein.
Yli 200€ ostot vuodessa. Palkkio ilmainen toimitus 2x vuosi. Tilauksen mukaan yllätyslahja.
Yli 500€ ostot  vuodessa. Palkkio ilmainen toimitus 12x vuosi.
Yli 1000€ ostot vuodessa. Palkkio henkilökohtainen koodi -15% koko seuraavan vuoden ajan kaikista ostoista, myös alennetuista tuotteista ja tämä ale voidaan yhdistää muihin alennuksiin.

Varastomyymälässä saat 10€ ylittävästä kertaostoksesta leiman. Jos ostoksesi ylittävät 50€ saat 2 leimaa ja jos ostokset ylittävät 100€ (yhdellä ostokerralla) saat 4 leimaa. Kun sinulla on kortissasi 10 leimaa saat seuraavalla kerralla -10% koko kertaostoksestasi. Kortin voi säilyttää varastolla tai voit säilyttää sen itselläsi.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti