Sivut

tiistai 10. toukokuuta 2011

Papereita ja kauniita säilytysideoita

Hei vaan!

Esittelyssä tällä kertaa muutama paperiuutuus ja säilytysidea:

Ensimmäiseksi All about boys lehtiö, 6,5"x4,5" "poikamaisin aihein. Sivuilta löytyy niin raketteja, eläimiä, robotteja, kuin merirosvojakin, unohtamatta raitoja ja ruutuja, raikkaissa, mutta myös poijille soveltuvissa väreissä. Koko lehtiö 12,90€ ja yksittäiset arkit 0,40€ DCWV.

Hempeissä Nursery-sarjan lehtiöissä on toisessa sini-vihreä-keltaisen sävyisiä hempeitä papereita niin vauvasivuihin, kuin muihinkin herkempiin aiheisiin,  mutta kyllä sivuista monet sopivat myös tytöille. Toisessa lehtiössä on puna-vihreä-keltaisen sävyisiä papereita,  tyttövauvalle erityisesti monta kivaa paperia, mutta monia myös muihin tilanteisiin. Baby boy ja baby girl, pakkaukset ovat kooltaan 12" ja hinta 23€ koko lehtiö, 1€/arkki.
Ihastuttava puinen lokerikko, jossa on lasikansi ja metallinen salpa sulkemiseen.Kannessa on kukka-kiemurakoristelu, mutta rasiassa ei ole mitään tekstejä. Kuvassa lokeroihin on laitettu erivärisiä eylettejä, pieniä ja isoja sekä huopakukkasia. Lokerikko 28€, emme suosittele postitusta, mutta särkyvää pakettina se on mahdollista lähettääkin (asiakas maksaa postikulut). Eyletit pienet 3mm hinta 0,05€/kpl ja isommat 5mm hinta 0,20€/kpl. Huopakukat 0,60€/kpl, tai 5€/10kpl.

Purkkisetti. Kauniit puiset purkit puutarjottimella. Purkeissa juuttinaru ja metallisydän koristeet. Purkkeihin menevät vaikka kynät ja sakset yms kokoinen tavara. Periaatteessa purkkeihin voi vaikka istuttaa jonkin kasvin, mutta silloin ruukut täytyy suojatamuovilla. Koko setin hinta 24,90€, yhden purkin 9,90€. Postitus pakettina.


Mukavia skräppäyshetkiä,
Anu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti