Sivut

keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Säilytystä, järjestystä

Hei!

Tälläkertaa hieman säilytysasiaa, joko askartelutilan säilytykseen tai sitten ihan minkä tahansa huoneen kaunistukseksi.
Kuvan koukut ovat metallia, ruskea ja luonnonvalkoinen (kuvassa liian puhtaanvalkoisen värinen). Koukun korkeus on kokonaisuudessaan 18cm. 4,90€ /kplIki-ihana puurunkoinen lokerikko kaikenlaiselle pikkutavaralle. Lasikansi, mikä täytyy huomioida postituksessa. Suositellaan noutoa, mutta postitus särkyvää pakettina onnistuu -asiakkaan maksaessa postituksen. Lokerikossa ei ole mitään tekstejä. Nyt malliksi lokerikkoon on laitettu erivärisiä eyelettejä isoja ja pieniä, sekä huopakukkia. Lokerikon koko on 25x40cm. Hinta 28€. Eyeletit isot 0,20€kpl, pienet 0,05€/kpl. Huopakukkia on pinkki, tumma violetti, sininen ja vihreä, 0,60€/kpl tai 5€ 10kpl.


Tässä kuva rasian sulkumekanismista, metallia.


Ja vielä rasia avattuna. Koko lokerikko on puuta!


Puiset ruukut. Tämä ruukkusetti on ollut esillä aiemminkin, nyt laitoin pari kuvaa, mitä sinne mahtuu käytännössä, vähän kokoesimerkkiä. Eli sakset ovat normaalit yleissakset ja menevät ruukkuun näin hyvin. Alemmassa kuvassa näkyy hieman Artworkin tarrapakkausta, promarkerin pää ja kuulakärkikynän pää sekä samasta kuvauskulmasta sakset. Ruukkuihin voi periaatteessa myös istuttaa kasvi, mutta tällöin ruukku tulee suojata sisäpuolelta muovilla, se ei kestä kosteutta. Yksi ruukku 9,90€, kolmen ruukun setti aluslautasineen 24,90€.Laitan tähän loppuun vielä kertauksena toimitusehdot:

Toimitusehdot:
Minimitilaus 5€.
Nauhoja saa sen määrän mitä haluaa, minimi kuitenkin 30cm. Tilatessa muista kertoa kuinka paljon haluat kutakin nauhaa.
Postikulut: lisätään tilauksen loppusummaan. Käytämme aina halvinta mahdollista postitusta, jollei asiakas muuta toivo. Perimme postin kulut, emme ylimääräisiä pakkaus tms kuluja. Nouto Kangasalan myymälästä on mahdollinen, samoin kaikista tapahtumista, joissa olemme mukana. Mikäli noudat tapahtumista, muista sopia noudosta etukäteen!!
Maksutapa: Yleisin maksutapa on ennakkomaksu tilisiirtona. Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen, jossa maksutiedot ovat. www.kiinakauppa.fi -verkkokaupan kautta tilatuissa tuotteissa mahdollisuus myös Klarna-laskuun (laskutuslisä 5€). Mikäli haluat tuotteet laskulla, ota ensin yhteyttä, täysin järjestelykysymys :-)
Postitus: postitamme tuotteet yleensä seuraavana arkipäivänä siitä, kun ennakkomaksu näkyy suorituksena tilillämme. Noutotilanteissa maksun tulee näkyä vähintään 2 arkipäivää ennen noutoa tilillä, tai noudettaessa voi maksaa käteisellä tai kortilla. Laskulla tilatessa tuotteet postitetaan seuraavana arkipäivänä ja lasku on paketin mukana.
Tilaajan tulee olla täysi-ikäinen.
Tarkistathan saamasi tilausvahvistuksen. 

Otathan yhteyttä, jos haluat jostakin listätietoja! Kommentti tai anun.putiikitÄTgmail.com
Tai jos sinulla on joitakin ehdotuksia, mitä valikoimista voisi löytyä, laita kommenttina tai sähköpostilla. Muistathan että facebook-sivumme tykkääjille on tälläkin hetkellä postitus tarjous ja kilpailu käynnissä. Käyhän tykkäämässä!

Terveisin,
AnuEi kommentteja:

Lähetä kommentti